Dinosaur Kortspel

January 14

Dinosaur Kortspel


Barn som gillar dinosaurier kommer att njuta av att spela dinosaurie kortspel. Spel sträcker sig från handel kortspel som ger barnen möjlighet att samla in kort i en serie, faktum och trivia spel som testar en unge dinosaur kunskap och traditionella spel, såsom bingo, som har anpassats för att inkludera information om dinosaurier.

Trading Kortspel

Trading kortspel tillåter barnen att samla kort och kamp varandra med dessa kort genom strategi och punktbaserade spel. Baserat på tv-showen "Dinosaur King," barnen kan samla in och spela "Dinosaur King Trading Card Game." Barnen samla kort och sedan slåss med varandra för att få nya kort i ett spel som involverar Sten, sax, påse och lägga till punkter. Den populära Trading Card Game "Yu-Gi-Oh" erbjuder också en kortlek som kallas "Dinosaurs Rage" med dinosaurie monster kort som packa en större punch än en hel del andra kort när du spelar spelet.

Fakta och trivia spel

Fakta och trivia spel kan hjälpa barnen sätta sina dinosaurie kunskaper på prov. "World Almanac för barn Puzzler Deck: Dinosaur Science" är utformad för att hjälpa första och andra klass studenter svara på kluriga och lösa pussel med anknytning till dinosaurier. Varje kort innehåller en annan pussel. Utbildnings förlaget Usborne erbjuder "100 Dinosaurs till Ställe," en uppsättning dinosaurie fakta kort som kan användas för att spela omdöme och trivia spel med barnen. "Brainbox Upptäck Dinosaurs" är ett spel som ger koncentrations kort om dinosaurier och ger spelare 10 sekunder för att absorbera så mycket information som möjligt från kortet, då frågesporter dem på informationen.

Traditionella spel

Vissa företag har anpassat traditionella kids spel att innehålla dinosaurier. "Dinosaur Kort (Spel för din hjärna)" tillåter barnen att spela spel som "Go Fish", "Crazy Eights" och "koncentration" när man lär sig om dinosaurier. Barn som tycker om att spela bingo och gillar dinosaurier kommer att få spela "Magnetic Dinosaur Bingo." I stället för att spelas med siffror, spinnaren och kort innehåller bilder av dinosaurier. Barnen måste skapa rader med fyra magnetiska markörer på sina styrelser för att vinna spelet.

Andra spel

Barnen kan spela en mängd andra spel, däribland "Dinosaur Train göra en match", baserad på tv-serien "Dinosaur Train." Ungefär som "Koncentration" spelarna måste hitta matchningar baserat på karaktärerna från showen. "Dinosaurs Duel" har spelarna mäta sina dinosaurie kort mot varandra, ungefär som ett spel av krig.


Relaterade artiklar