Hur man gör en cut-off T-shirt

August 29T-shirts är en ständigt återkommande favorit men i stället för att hålla sig till den traditionella scoop eller v-ringad T-shirt, många kvinnor gör förändringar för att uttrycka sin personliga stil. Det finns några enkla saker du kan göra för att skapa en titt allt ditt eget.

Instruktioner

• Bestäm vilken T-shirt som du vill förändra. Välj en som inte är alltför hårt, så att tyget inte ser sträckt. Cut-off T-shirts bör se avslappnad och bekväm.

• Klipp 2-tums linjer från vardera sidan av halsen, går mot, men inte når, axelsömmarna. Se till att inte skära in i axelsömmarna, eftersom du behöver dem för den strukturella integriteten av skjortan. Nu när du har börjat bredda kragen, klippt från ett snitt till den andra på framsidan av skjortan, skapar en V hals eller en urringning. Därefter skär under fabrikstillverkade krage i ryggen och ta bort hela ursprungliga kragen. Nu har du en bredare, mer avslappnad söker krage för din T-shirt.

• Förbättra stilen genom att skära av botten av T-shirt. Först ut på T-shirt för att se hur mycket du vill klippa. Klipp upp mitt skjortan till den plats du vill att den ska börja. Ta skjorta och, med hjälp av den punkt du har skapat, skär runt resten av tyget. Du kan skapa en annan effekt genom att klippa upp sidan av T-shirt och ner till andra sidan i en diagonal. Detta skapar ett asymmetriskt utseende för botten av skjortan.

• Lägg stil på ärmarna genom att skära några inches upp till toppen av varje ärm - den del som sitter på utsidan av armen när du bär t-shirt. Se till att stoppa innan du skär i axelsömmarna. Gör detta med båda ärmarna. De två delarna av de skurna ärmar ska nu falla öppna på ett avslappnat sätt.

• Försök på din T-shirt för att se till att du är nöjd med det övergripande utseendet. Gör justeringar som du önskar.


Relaterade artiklar