Hur man bygger Logga Räcken

November 21

Hur man bygger Logga Räcken


Logga räcke kan installeras inomhus eller utomhus. Logga räcken finns på verandor, däck, trappor och loft områden. Många timmerhus materialleverantörer ger log järnvägs kit samt dimensionell log material för "gör det själv" person. Besparingar på upp till 50 procent kan erhållas om du är villig att bygga avsnitten från dessa grundläggande material. Endast ett fåtal specialiserade verktyg behövs för att erhålla ett professionellt resultat. Denna process är för att bygga räcke med hjälp av stolpar, övre och nedre skenor och logga ståndare.

Instruktioner

• Rita projektet på ett ark rutat papper. Mät det område du vill installera log räcke och rita den på din plan. Inkludera placera platser för hörn, slutar och spänner över 10 fot i längd.

• Bestäm vad dimensionella log räcke material som du vill använda. Stolpar är normalt 7 till 10 inches i diameter med räcket mellan 3 och 4 inches. Två tum log ståndare är vanliga.

• Använda timmer skruvar eller träskruvar, säkra logg inlägg på plats. Mät avståndet mellan varje inlägg. Skär timmer skenorna fyra inches längre än denna mätning för att göra det möjligt för järnvägs att komma in i stolpen. Använd en geringssåg att skära räcket materialet till lämplig längd.

• Rikta in räcket i par efter varje avsnitt. Mät och hitta mitten av rälsen och markera med en penna. Gör motsvarande märken var sex inches på varje sida av rälsen tills du kommer till ändarna. Se till markeringarna är uppradade med varandra. Med hjälp av en borrmaskin och en 1 1/2 tums navare, borra järnvägs hål en tum djup. En navare har två blad i mitten och en cylindrisk fräs på ytterkanten. Denna bit skapar ett stort runt hål med en platt botten.

• Kontrollera lokala byggnormer för att bestämma höjden kravet på räcket. Skär stånd till längd tar järnvägs dimensioner under övervägande. De flesta räcken måste vara 36 inches lång och inte mer än 4 inches från golvet till botten av den nedre skenan.

• Med hjälp av en borrmaskin och en tappkuttern, forma varje ände av ståndare från 2 inches till 1 1/2 inches. Med hjälp av en tätningspistol med en tub lim, placera en klick av konstruktion lim i varje hål i skenan och sätt i ståndarna i toppen och botten järnväg. En extra uppsättning händer är nödvändigt för att hålla samman enheten. Installera 3 tums däck skruvar från botten av den nedre skenan genom ändarna på ståndarna för att hålla ihop. Dessa skruvar kommer inte vara synlig efter den slutliga installationen. Använd bar klämmor för att hålla avsnitt på plats och låt den torka.

• Mät varje ände av räckessektioner från centrum av den övre skenan till centrum av den undre skenan. Mät varje logga post och göra en markering tillåter skenan att position fyra inches från botten. Gör ett annat varumärke för den övre skenan. Med hjälp av en borr och navare eller hålsåg, borra ett hål två inches djup. Placera en klick konstruktionsbindemedel i hålen och skjut rälssektionen på plats. Använd klämmor eller spännband för att hålla på plats tills det är torrt. Upprepa vid behov.

• Använd slutliga finishen som önskas.


Relaterade artiklar