Hur måla en vit spjälsäng cherry satin

January 30

Hur måla en vit spjälsäng cherry satin


Måla barnsängar är ett underbart sätt att anpassa hand-me-downs och anpassa din barnkammare. Det är viktigt att se till att alla spjälsängen hårdvara är intakt och fungerar korrekt, och att krubba uppfyller grundläggande säkerhetsnormer, men när det är gjort kan du måla en krubba vilken färg du vill. Cherry satin färg är en rikare och mer kreativa val än de mer traditionella rosa, men är ändå tillräckligt mångsidig för att komplettera alla inredningar. Måla en krubba är ett enkelt första steg för att skapa en one-of-a-kind plantskola för ditt barn.

Instruktioner

• Flytta spjälsängen till en veranda, garage eller annat område som är öppet för luften, om det är möjligt. Ställ den på toppen av en damm ark innehålla droppar och spill.

• Tvätta krubba noggrant med varmt vatten och 3 eller 4 friska sprutar av mild diskmedel. Skölj svampen ofta, och om spjälsängen har tillbringat en hel del tid i lager, byt ut vatten och tvål åtminstone en gång. Låt krubba torka ordentligt.

• Sätt på din dammfilter. Använd medel grit sandpapper för att försiktigt grov upp ytan på spjälsäng. Det finns sandpapper gjorda speciellt för slipning mellan skikten av färg, men något medium-grit sandpapper kommer att fungera.

• Torka hela krubba med en fuktad, luddfri butik trasa. Shop dukar är som pappershanddukar, men tjockare, starkare och lite billigare. De kan hittas i byggvaruhus.

• Applicera ett lager av metall primer om du målar en metall spjälsäng. Se till att du hittar en giftfri primer som är framtagen för metall och kompatibelt med latex-baserad färg. Använd en svamp borste om du inte har valt en spray primer, eftersom de fungerar bättre att belägga mindre, rundade ytor som spjälsäng lameller. Låt metall primern torka enligt tillverkarens rekommendationer.

• Använd en svamp borste för att ge den vita spjälsängen ett tunt, jämnt lager av latex-baserade cherry satin färg. Leta efter en låg VOC (flyktiga organiska ämnen) latexfärg för att säkerställa att det inte bildas giftiga ångor. Många stora färg märken erbjuder låg VOC färg färger.

• Låt första skiktet av körsbär satin färg torka enligt tillverkarens rekommendationer. Inte snåla på torktiden eller så kan du sluta med en suddig och fläckigt måla jobb.

• Applicera ett andra skikt av körsbär satin latexfärg om färgen är inte så rika eller så djupt som du vill. Låt andra pälsen torr i minst 24 timmar innan du flyttar krubba i barnkammaren.


Relaterade artiklar