Duck Mask Hantverk

August 15

Duck Mask Hantverk


Duck masker kan användas i en pjäs, pep rally eller speltid för barn i hemmet. Det finns olika typer av anka masker som kan göras med hjälp av material som papperstallrikar, en baseboll hatt och hantverk skum. Det finns också sätt att dekorera en anka mask för att förvandla det till ett tema anka mask. Grundläggande material och lite fantasi kan användas för att göra en kreativ anka mask.

Papper Plate Duck Mask

En anka mask kan skapas med hjälp av ett vitt papper plattan. Rita två ögon 3 inches under toppen av papper plattan och skär ögon ut. Beskriv ögonen med svart krita eller markör. Rita en gul läpp under ögonen, som sträcker sig till botten av papper plattan. Skapa Duckbill i form av ett "V", med den bredaste delen av läpp vara på botten av pappersskivan. Klipp bort överflödigt papper plattan runt läpp och fäll läpp upp så att den sticker ut från masken. Peta ett litet hål i varje sida av masken och knyt ett gummiband genom hålen så att masken kan bäras runt huvudet av masken bäraren.

Båten skum Duck maskerar

Så här skapar du en anka mask av en farkost skumark, börja med att skära en rund kanter rektangel från en vit hantverk skumskiva. Detta måste vara tillräckligt stor för att täcka ögon mask bäraren. Klipp två ögon hål av rektangeln. Därefter skär en stor läpp av gult båten skum. Har en vuxen använda en limpistol för att limma läpp till den vita ögonmask med läpp peta ut från masken i 90 graders vinkel. Fäst resår på sidorna av masken så att masken kan bäras runt huvudet av masken bäraren.

Duck baseballhatten

Ett sätt att göra en anka mask som inte täcker ansiktet av dräkten bäraren är genom att göra en anka baseballhatt. Börja med att använda svart färg för att måla stora ögon på lockpartiet av en vit baseball hat. Klipp en bit gul filt för att passa över brädden av baseballhatt. Limma den gula filten till toppen av hatten brädden. Klipp ut små vita fjädrar från vit filt och använda en nål och tråd för att sy fjädrarna till toppen av den baseballhatt.

Tema Duck masker

För att skapa ett tema anka mask, dekorera en skylt som papper anka mask, båten skum anka mask eller anka baseballhatt. Lägg till olika tillbehör som passar temat för anka. För att göra en prinsessa anka, tillsätt en liten tiara till toppen av masken tillsammans med sparkly örhängen på sidorna av masken. Skapa en gradering anka mask genom att skära ut en liten studentmössa och limning det till toppen av en av de anka masker. Andra teman anka mask idéer är en pirat anka, cowboy anka eller rockstjärna anka. Skapa en realistisk anka genom limning färgade fjädrar till masken som matchar färgerna på en anka i vilt tillstånd.


Relaterade artiklar