Semi InGround swimmingpool Information

January 4

Semi InGround swimmingpool Information


Semi i mark pooler installeras delvis ovan mark och delvis under jord. Detta gör det möjligt för installation av poolen i en mängd olika terräng och bakgårdar som kanske inte lämpar sig för en traditionell i mark eller ovan jord pool.

Läge

Semi i mark pooler är idealiska för bakgårdar som lutar, eftersom de kan installeras både ovanför och i marken. Vid val av plats för en pool, måste säkerhetsåtgärder vidtas. Dessa inkluderar att uppmärksamma närvaron av kraftledningar, eventuella underjordiska kablar eller rör, exponering för solljus, den potentiella pumpens läge i fråga om strömförsörjning, och potentiell placering av lejdare eller steg.

Fördelar och funktioner

Enligt Propools, semi-i-marken pooler ger många fördelar jämfört med traditionella ovan eller i mark pooler. Panelerna är nästan korrosionssäkra på grund av den icke-svetsväggkonstruktion. Bulten-fästsystemet kräver ingen betong installation av poolen, och leder till styrka i pooler väggarna. Slutligen, är semi-in-mark pool kunna återfå sin styrka längre än traditionella pooler på grund av sin ofta unika form. Semi-in-marken pooler också öka fastighetens värde och är renare än traditionella i-marken pooler på grund av sin upphöjda natur.

Installation

Semi-i-marken pooler installeras nästan identiskt med ett i mark pool. Det är möjligt att hyra en konstruktion besättning att installera en halv-in-markpersonal, eller att mäta, gräva, fylla och linje poolen personligen.

Prissättning

Semi-i-marken pooler passar ett bredare utbud av bakgårdar och är därför dyrare än traditionell ovan och i mark pooler. Från och med juni 2010 runda semi-i-marken pooler varierar i pris från cirka £ 1950 till £ 5850 beroende på storlek. Rektangulära halv i mark pooler varierar i pris från cirka £ 3250 till £ 8450 beroende på storlek. Oval halv i mark pooler varierar i pris från cirka £ 3900 till £ 7800 beroende på storlek.

Rengöring

Semi-i-marken pooler inte skiljer sig från ovan eller i mark pool underhåll. Pooler rengörs med ett filter, städmaskin som rengör längs botten av en pool och en manuell nätliknande skimmer.


Relaterade artiklar