Information om nalle valpar

July 4

Information om nalle valpar


"Teddy Bear Puppy" är en generisk fras som används för att beskriva de små, fluffiga belagda hundar till följd av att korsa små eller leksaks purebreds. Symbolen för "American nallebjörn Association" har varumärkes att hänvisa till en specifik förädlar hundar som är en korsning av två populära små raser.

Definition

"Teddy Bear Puppy" används ofta för att hänvisa till en korsning av en Shih Tzu och Bichon. Andra "designer hundar" såsom yorkipoos, cockapoos och Bichonpoos tjänar också denna åtskillnad. Namnet kommer från deras lilla storlek och fluffig päls.

Ras Information

Amerikanska Kennelklubben (AKC) och United Kennel Club (UKC), som upprätthåller register över renrasiga hundar, inte igen någon av de blandade avel. "Teddy Bear" är inte en erkänd ras.

Överväganden

"Teddy Bear Valpar" har en lojal följande som entusiastiskt intyga att deras utmärkta disposition, lätt levande med storlek och mjuk, allergivänliga päls. De kombinerar ofta de mest önskvärda egenskaperna hos de renrasiga föräldrar som producerar dem.

Varningar

Eftersom Teddy Bear valpar är en blandning av olika små raser, det finns ingen konsekvent rasstandard. Temperament, hälsa och genetik ofta inte kan spåras eller kontrolleras. Teddy Bear valpar, på grund av sin popularitet, och populariteten av "designer hundar" i allmänhet, är alltför ofta resultatet av "valp mill" bakgård uppfödare och stora kommersiella djuraffärer. Blivande ägare bör noggrant utvärdera Teddy Bear valpar.

Missuppfattningar

En uppfödare av Teddy Bear Valpar har registrerat namnet "American nallebjörn Association." Detta är ett företag varumärke, inte en ras registrering, typ eller namn. Renrasiga hundar är registrerade hos nationella rasföreningar, som AKC och UKC. Ingen person eller affärsenhet kan äga varumärket till en ras namn.


Relaterade artiklar