Uppgradera Windows Mobile på en iPAQ 2490B

June 28

Uppgradera Windows Mobile på en iPAQ 2490B


Den iPAQ 2490b är en Pocket PC från Hewlett Packard som kör Windows Mobile. Enheten används för professionella och affärsändamål, såsom att organisera, schemaläggning och hålla anteckningar. Enheten innehåller också Microsoft Windows-program som Internet Explorer, Word, Media Player, PowerPoint och Excel Mobile. Det är programuppdateringar är tillgängliga för Windows Mobile-operativsystem som kommer att förbättra funktionaliteten och produktens prestanda, samtidigt lägga till nya funktioner.

Instruktioner

• Installera ActiveSync för din dator. Du måste ha ActiveSync 4.1 eller senare körs på ditt system för att uppgradera HP Pocket PC. Detta kan installeras med hjälp av installationsguiden på följeslagare cd som medföljer enheten.

• Gå till HP: s webbplats och klicka på "Support och drivrutiner" längst upp på sidan. På nästa sida kan du söka efter den produkt i sökrutan. På sidan för HP 2400-serien under "Uppgifter" avsnittet, klicka på "Ladda ned drivrutiner och programvara." Välj sedan din iPAQ 2490b, kommer du nu att tas till supportsidan för den här produkten. Klicka på "Download" -knappen för att hämta den senaste "softpaq.EXE" filen och spara filen till en plats på din dator.

• Anslut din iPAQ Pocket PC till datorn med hjälp av skrivbordsställ för enheten. Sätt enheten i vaggan, ansluter nätadapterkabeln till ett eluttag och anslut USB-kabeln till datorn. Sedan upprätta en anslutning med ActiveSync. Du kommer att veta när den är ansluten när du ser ikonen ActiveSync i aktivitetsfältet blir grön.

• Dubbelklicka på den nedladdade filen och du bör se uppdateringen fönsteröppningen. Följ eventuella instruktioner på skärmen och klicka sedan på "Nästa". Du bör se en förloppsindikator som visar hur mycket tid som återstår i uppdateringsprocessen. Du kommer att få ett meddelande när detta är klart.

• Koppla bort HP Pocket PC från datorn och ta bort den från vaggan. Utför en normal återställning genom att knacka lätt på reset-knappen längst ner på enheten. Det ska nu starta med din nya programvara installerad. HP iPAQ 2490b Pocket PC har framgångsrikt uppdaterats med nya Windows Mobile Software.


Relaterade artiklar