De bästa platserna att fira en 21-årsdag

November 1

De bästa platserna att fira en 21-årsdag


Det finns många destinationer i USA som är perfekt för en 21: a födelsedag fest. Du kan turnera världen på Epcot World Showcase i Walt Disney World, se the bright lights i Las Vegas, lyssna till utestående levande countrymusik i Nashville, eller ta det lugnt på ett idrottsevenemang i din hemstad. Med lite planering, du är på väg till en perfekt födelsedagsfirande 21.

Walt Disney World

Walt Disney World är inte bara för familjer och barn - det har mycket att erbjuda vuxna. Epcot, en av Walt Disney World parker, har ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker att välja mellan i omvärlden Showcase området. Världen Showcase har 11 teman paviljonger som representerar olika länder runt om i världen. Gå runt världen Showcase och få en tysk öl i Tyskland, har vin i Frankrike, dricka skull i Japan, och njut av en margarita i Mexiko. Och det bästa är, behöver du inte oroa dig för att hitta en skjuts hem. Om du bor på en Disney resort, kan du dra nytta av den kompletterande busstrafik till och från din resort logi.

Las Vegas

En mer känd destination för 21st födelsedagar är Las Vegas, Nevada. Inte bara kan du prova olika alkoholhaltiga drycker i Las Vegas, men du kan spela för första gången. Bo på ett hotell på Las Vegas Strip, och du är inom gångavstånd från mer än 15 Las Vegas hotell och kasinon. Om du inte vill gå, det finns också en monorail som sträcker sig ner bandet, liksom bussar och taxibilar. I stället för barhopping, bosätta sig i på ett av Las Vegas "hippa nattklubbar. New York New York hotell är hem till den berömda Coyote Ugly bar, komplett med kvinnliga bartenders som dansar på baren som ses i filmen. MGM Grand är värd Studio 54, som har alla väsentliga i en stor nattklubb: gott om utrymme att dansa på, flera barer, konfetti som duschar ner på clubgoers, och go-go dansare. Om du vill träffa en klubb, men vill inte komma ur poolen, sätta på din baddräkt och bege dig till Palms Pool klubben på Palms Hotel. Denna dansklubb är öppen från klockan tolv till 07:00 på fredagar och erbjuder en pool, en DJ och cocktails.

Nashville, TN

Om du letar efter en liten stad för att fira din 21 i, prova Nashville, Tennessee. Downtown Nashville är hem till baren kantad gata, Broadway. Foder Broadway finns flera barer och honky-tonks med levande countrymusik spelade hela dagen och hela natten. Börja längst upp på gatan och arbeta dig ner, få en drink i varje stapel. Bo i ett hotell i centrala Nashville så i slutet av natten, är du bara en promenad eller kort taxiresa bort. Denna strategi gör det möjligt för hela partiet att delta i dricks, samtidigt som en säker resa hem. Kolla också in Haunted Walking Ghost Tour, en halv mil tur som tar dig till några av de mest hemsökta platser i Nashville. Hör skrämmande berättelser och ta bilder av de hemsökta områden.

Lokal sportevenemang

Kanske du inte vill göra något för stor för din 21, eller om du inte vill lämna din hemstad. I stället gå till en lokal sportevenemang. Bjud din familj och vänner, och titta på matchen tillsammans. Vissa sportarenor kommer även sätta namnet på en person som firar en födelsedag på den stora skärmen. Se till att en av dina vänner blir den designerade chauffören innan du beger dig till spelet.


Relaterade artiklar