De bästa gåvor för Teenage Guys

July 17

De bästa gåvor för Teenage Guys


När du söker efter de bästa presenter till vänner och familj kommer ihåg att begreppet "bästa" i slutändan beskriver en bedömningsfråga. För att verkligen hitta de bästa gåvor för en tonårig kille, anser pojkens personlighetsdrag för att få en bättre uppfattning om vad han kan vilja. När du har en fast idé om vad din tonåring pojke är intresserad av, ta reda på vad de bäst säljande artiklar i denna kategori är kan ge dig ett bra grepp om vad typiska tonårs killar efterfrågar.

X-treme Dude - Sport Gear

De bästa gåvor för Teenage Guys


Om du vill köpa en tonåring som är en extrem sport entusiast, relaterade klädesplagg eller sportutrustning är din bästa insats för en gynnsam reaktion. Enligt familjen utbildning och 101 Julklappar webbplatser, de bäst säljande julklappar för tonårspojkar under 2009 var snowboards, skateboards och Wave Original Street Surfer. Gifts.com och Shop.com rekommenderar sportiga hoodies med tillhörande extrema sportdesigner, varumärken och logotyper.

Computer nördar och Gamers - Electronics

De bästa gåvor för Teenage Guys


I dagens värld av modern teknik och video spel, många tonåring pojkar är intresserade - eller besatt - med datorer, elektronik och spelkonsoler. Familj Education föreslår att tonåringar som åtnjuter sociala nätverk kommer att uppskatta en webbdomän, webbhotell och webbutveckling programvara för att skapa sin egen webbplats. En av SHOP.COM s 2009 bästsäljare var Nintendo Wii spelsystem, och 101 jul Gifts.com s # 4 bästa säljare för tonåringar åldern 12 till 18 år var Nintendo DS Lite handhållna Guitar Hero spelkonsol.

Konst och musik entusiaster - Musik Elektronik

De bästa gåvor för Teenage Guys


Nästan varje tonåring har att lyssna på musik, och en del har passion för att skapa, redigera och formatera om den. Några gåvor som inte kan gå fel med teenage musikälskare har också gjort det till handelns bästsäljare listor. Acer Aspire One 8,9-tums mini laptop var Amazons bästsäljande laptop under 2009. Din tonåring kan ladda upp och ladda ner musikfiler till och från sin iPod och arbetet med hemuppgifter, också. iPods och iPod-högtalare är också populära bland tonåringar i dag och gifts.com rekommenderar en USB upprullningstrumma pad. Det kan vara ansluten till den bärbara datorn så att din tonåring kan skapa och spela slagverk mönster genom att trycka på elektroniska pad med medföljande plasttrumpinnar.


Relaterade artiklar