Hur man gör hemmagjord ID-brickor

August 16

Hur man gör hemmagjord ID-brickor


Gör din egen identifikation, eller ID, märken för gäster på en stor insamling eller göra dem för de anställda. Använd ett program som du förmodligen redan har på din dator eller en som är tillgänglig för gratis nedladdning för att göra ett professionellt utseende ID-bricka. I stället för en lamineringsmaskin, använda något som är mycket billigare och lättare att få tag på: kontakt papper.

Instruktioner

• Ta en bild av dig själv från axlarna upp mot en vanlig, ljus bakgrund med en digitalkamera eller be någon att ta det för dig. Ta ut minneskortet ur kameran och sätta det i datorn.

• Öppna ett enkelt grafiskt redigeringsprogram eller ett ordbehandlingsprogram. Skapa en ny fil och ange storleken på 3 1/4 inches med 2 5/16 inches i bredd och höjd lådor med den nya filen rutan.

• Öppna mappen ditt foto är på datorn och kopiera och klistra in den på den nya filen du skapade i programmet. Ändra storlek genom att klicka på en av hörnlådor och dra den tills bilden tar upp ungefär 1/4 storleken på filen. Klicka i mitten av bilden och dra den till det övre vänstra hörnet av filen.

• Välj textrutan verktyg i programmet och klicka på det tomma området till höger om ditt foto. Skriv ditt namn och välj en lättlästa typsnitt från typsnittet listrutan. Tryck på enter för att skapa en ny textrad och skriv din position eller roll i fall du deltar. Spara filen.

• Ladda din skrivare med vita kartong och skriva ut ID-bricka du just gjorde på papper. Klipp ut det med en sax.

• Dra av skyddspapperet från ett ark av tydlig kontakt papper och placera baksidan av ID-bricka på klistersidan. Vik kontakt papperet och jämna den mot framsidan av ID-brickan. Klipp bort överflödigt kontakt papper från hela ID-bricka, ca 1/8 tum från kanten av kortet lager. Slå ett hål nära kanten av ID-brickan.

• Kläm de två sidorna av öppnandet av en snodd krok för att öppna den och mata den öppna änden genom hålet du slag i din hemgjorda ID-bricka och genom öglan längst ned i en snodd sladd.


Relaterade artiklar