Hur man tecknar Monkey Faces

January 20

Hur man tecknar Monkey Faces


Monkey ansikten är dumt och söt och alltid kommer att sätta ett leende på läpparna. Oavsett om du undervisar dig själv eller dina barn hur man tecknar apa ansikten apa ansikten är ett perfekt sätt att lära ut några nybörjare grundläggande ritteknik. Apor har en mängd olika personligheter, så när du har bemästrat rita din apa ansikte, kan du njuta av att skapa flera olika apa tecken.

Instruktioner

• Rita en stor oval i mitten av ett pappersark. Ovanpå den ovala rita två små cirklar bredvid varandra som täcker bredden av ovalen. Rita varje påbörjad steg med en svag blyertslinjen så att du kan radera och korrigera misstag lätt.

• Dra en linje som följer runt utsidan av de två cirklarna och den ovala att ansluta former tillsammans i en obruten linje. Rita en stor cirkel som är större än de ovala och mindre cirklar runt den form du har. Detta kommer att vara ditt ansikte disposition.

• Rita två små cirklar på vardera sidan av ansiktet formad som små bollar. Dessa är öronen hos apan.

• Rita en liten oval form inne i den ursprungliga ovala mot mitten för att dra apans näsa. Inuti ovalen dra två små prickar för att skapa näsborrarna. Ovanför näsan dra två korta vertikala linjer och sedan tjockna dem för att skapa ögonen.

• Rita en mun under näsan nära botten av den ovala. Beroende på vilken karaktär du vill skapa, börja med en framfusig leende. Rita en kort uppåtgående kurva eller prova en liten cirkel för att skapa en förvånad uttryck.

• Färg i din apa. Använd levande färger och lägg små texture detaljer skildrar hår till ritningen.


Relaterade artiklar