Schweizisk armékniv Tricks

February 20

Schweizisk armékniv Tricks


Armé knivar har ett antal olika verktyg och gadgets på dem, som kan användas för en mängd olika ändamål. Ett antal olika trick kan göras med objekten på den schweiziska armékniv. Kunskap om dessa verktyg och knep kan hjälpa dig att avgöra vilken modell av schweizisk armékniv för att köpa.

Förstoringsglas

Ett antal olika schweiziska armékniven modeller har små, intensiva förstoringsglas installerade, som kan komma till nytta i överlevnad situationer. Genom att rikta solljus genom ett förstoringsglas lins, kan en brand startas av den intensiva strålen som skapas. Detta kan vara i ett stycke för situationer där du behöver en brand och det finns inga tändstickor eller en tändare.

Krok

Många schweiziska armén knivar har också krokar på dem som gör det möjligt för människor att ångra knop lättare. Skjut punkten av haken i en knut och börjar dra upp, vilket skapar utrymme inom knut. Detta ett användbart verktyg när man försöker få knop ut ur snören stövlar, av ryggsäckar eller snören eller rep som har blivit tilltrasslade och att du kommer att behöva strama åt.

Flathead skruvmejsel

Den flathead skruvmejsel verktyget på den schweiziska armékniven kan vara den viktigaste, eftersom det kan skruva både platt huvud och Phillips skruvar. I slutet av en skruvmejsel kan också slipas om den används regelbundet genom att lämna ner varje sida på en cementvägg eller mot en bit av sten, gör det möjligt att upprätthålla en punkt och arbeta effektivt som en skruvmejsel.

Bältesklämma

På utsidan av de schweiziska armén knivar, det finns metall loopar med nyckelringar som löper genom dem så att du på ett effektivt sätt kan ansluta schweiziska armékniven till din nyckelring och alltid ha den med dig. När ute i vildmarken, kan det vara en god idé att ansluta schweiziska armékniven direkt till din bälte med antingen en kedja eller en metallklämma, så att det inte finns någon chans att du kommer att förlora det.


Relaterade artiklar