Hur man bygger en enkel timmerstuga stuga hem

February 24

Hur man bygger en enkel timmerstuga stuga hem


Det finns många sätt att bygga en timmerstuga hem. Beroende på att bygga begränsningar i ett visst språk, kan en individ använda valfritt antal nya och återvunna material för att skapa en trevlig livsrum. Planerar att bygga stugan i etapper, men strävar efter att få stugan under tak så snabbt som möjligt. När grundläggande hem yttre är på plats, det är lättare att arbeta på insidan på helger och helgdagar. Engagera experter att ge råd i inledande planeringen, eftersom timmerstuga konstruktion är unik. Inramning och installera hela eller halva stockar är inte en typisk hem byggprojekt.

Instruktioner

• Gå över timmerstuga design böcker, tidskrifter presentera timmerstugor och webbplatser med kabin kit planer. Få en uppfattning om exakt vilken typ av timmerstuga att bygga. Definiera en fungerande budget nästa. Involvera en expert som förstår hur man bygger med stockar, eftersom denna typ av konstruktion kan vara komplicerat. Montering eller stapla runda eller fyrkantiga avsågade stockar kan kräva viss coachning. Besluta om en planritning och granska konstruktionsdetaljer med en byggnad expert innan att få bygglov.

• Utarbeta en lista material som innehåller hela loggar för hela eller delar av kabinen. Tillsätt hälften loggar på en del av strukturen som en möjlighet att spara pengar. Överväg att installera plywood över en veranda sektion, till exempel, som kommer att behandlas i en fasad av halv stockar. Konstruera större ramen för den övergripande stuga med hela stockar, om budgeten tillåter, men också planerar att införliva staplade stenar eller flodstenar i konstruktionen för att lägga till visuella intresse.

• Gräv fundament för kabin stiftelse, som ska byggas slaggblock. Konstruera grundläggande krypgrunden åtminstone fyra fot från marken. Lämna en krypgrunden dörr för att kolla under kabinen med jämna mellanrum för problem med vattenläckage eller andra frågor. Täck vind block med stuckatur material eller stenar fyllda med murbruk i mellan.

• uppföra bjälklag och installera loggar förskuret från ett kit paket eller stockar skära på plats. Bygg alla väggar och tak område som bifogas, snabbt följt av installation av alla fönster. Använd ett plåttak, om planerna ingår en vedeldad spis, eftersom bladen på ett tak lätt kan fatta eld från gnistor. Har kabinen behandlas för termiter innan du fortsätter byggandet. Bygg en veranda golv av tunga timmergolvbjälkar 2-by-12-inches omfattas av planka trall. Installera en veranda tak med 2-av-10-tums överliggare skivor och täck med plywood och metallplåt.

• Isolera alla överliggare områden med glasfiberisolering. Installera Gips eller plywood i takytor att täcka isoleringen. Hyra en elektriker för att installera eluttag och belysning. Installera kök och badrum armatur med hjälp av en licensierad rörmokare. Spika fast golv plankor sist, trots allt inre arbete har slutförts.


Relaterade artiklar