Deva metod att skära lockigt hår

March 12

Deva metod att skära lockigt hår


Den Deva KLIPPNING Metoden har utvecklats av Lorraine Massey att arbeta med fysik av en individs lockar. Massey insåg behovet av innovationer inom de sätt på vilka kinky och lockigt hår höll på att klippa för att förbättra den befintliga struktur och skapa en mer dynamisk frisyr.

Funktion

Den Deva cut är en annan metod för att behålla lockigt hår utan användning av kemiska behandlingar som kan förändra håret sammansättning. Den Deva skära förbättrar lockar genom att skära i ett visst mönster när håret är torrt. Varje curl skärs efter hur ens hår reagerar på värme och fukt. Detta gör att curl mönster för att förbli intakt och för hår naturligt falla på plats.

Historia

Massey, författare till "Curly Girl: Handboken", utvecklat Deva skär som ett sätt att tämja sin egen lockigt hår och har gått på att starta Devachan Salon i New York City. Hon har också skapat en linje av curl-vänliga hår stylingprodukter och tillbehör.

Kända Ties

Massey har använt Deva skär personligen stil brudföljet för sångerskan Beyonce bröllop. Den Deva raden av stylingprodukter har använts av stjärnor på TV-program "Ugly Betty" och "Sex and the City".


Relaterade artiklar