Skåp för Kryddor

November 17Cooking är en känslig process som ofta kräver användning av kryddor. Matlagning kan gå smidigt och enkelt, men det är osannolikt att hända om du måste gräva runt ett skåp full av krydda burkar för att hitta det du behöver. Spice skåp och rack är en populär metod för att lagra diverse krydda behållare. De flesta krydda arrangörerna är utformade för att maximera ditt kök lagringsutrymme samt gör hitta kryddor lätt.

Wall Rack

Spice arrangörer än kan monteras på väggar finns stora rymd sparare i alla kök. Små krydda skåp, som är typiskt trä exteriör köksluckor med väggar och en dörr, kan byggas eller köpas och fäst någon vägg. Enklare krydda vägg rack, som vanligtvis består av tråd nivåer, finns i obegränsat antal former och utformade för att passa dina behov och smaker, från en enkel fyrkant med hyllor till cirklar och andra ovanliga mönster.

Dörr Rack

Vissa krydda rack är utformade för att passa på insidan av skåpdörrar. Detta gör det möjligt för bekväm, skyddad lagring samt maximering av lagringsutrymme. Dörr rack ofta kommer i olika storlekar för att passa alla skåpsdörren. De varierar också på antal nivåer och tier utrymme, med vissa erbjuder flera nivåer av samma proportioner, medan andra erbjuder flera olika nivå proportioner för att möjliggöra enkel förvaring av större och mindre kryddor.

Spice Karusell

En krydda karusell är i grunden en kryddhylla monterad på en vridmekanism. Den här enheten kan lagras på disk utrymme eller installeras i ett köksskåp. Spice karuseller göra det mesta av ett litet utrymme genom att låta dig lagra kryddor på hela ytan av anordningen. För att nå kryddor på baksidan av karusellen, bara snurra runt.

Låda Infoga

Flera typer av insatser i lådorna är för förvaring av kryddor. Den vanligaste är den grupp insats, som ser lite ut som en trappa inne i lådan. Primär insatsen är utformad för att luta rader av kryddburkar något uppåt för enklare lagring och hämtning, liksom ett snyggare utseende än kryddor burkar lagras i en låda utan insats.


Relaterade artiklar