Hur Skär Prop Slots i en Spinner på en modell RC Plane

March 16

Hur Skär Prop Slots i en Spinner på en modell RC Plane


Gas och nitrodrivna radiostyrda flygplan använder propellrar för att få dragkraft när flygplanet är i luften. Dessa propellrar ger också planet ett realistiskt utseende. För att hålla propellern på planets nos, är en spinnanordning används. Propellern är monterad direkt på planet och spinnaren läggs över det. För att passa korrekt måste spinnaren har slitsar skurna i basen av det för propellern att skjuta igenom.

Instruktioner

• Placera propeller på ryggplattan och rada upp dem så att bult glider genom centrum. Trä muttern på bulten och dra åt den för hand. Detta kommer att hålla propellern stadigt på plats medan du mäta det.

• Använd linjal för att mäta storleken på propellern från toppen (utsidan) nedåt. Överför huvud form och storlek på papper, skiss dem med pennan. Du måste skapa en stencil som kommer att placeras på spinnaren och klipp ut.

• Klipp konstruktionen med X-Acto kniv och placera den över propellern och ryggplattan. Om den är för liten, skiva lite mer av konstruktionen ut. Det bör finnas några millimeter av utrymme mellan de två, men inte så mycket att propellern kommer ut ur spinnanordningen medan den är i rörelse.

• Tejpa färdig pappers stencilen till basen hos spinnaren. Placera bandet på tre sidor: toppen, vänster och höger. Spåra stencilen på spinnaren med markören och sedan ta bort det och upprepa på den motsatta sidan.

• Klipp ut stencilerade former med dremel. Smooth bort alla vassa kanter med sandpapper, sedan prov passa på propellern och ryggplattan för att säkerställa att den passar korrekt. Om det krävs någon finjustering, använd hand fil till nagga de illasittande områden.


Relaterade artiklar