Hur man gör en utomhus trä gunga

October 16

Hur man gör en utomhus trä gunga


En utomhus trä gunga håller barnen sysselsatta i timmar. Ingenting fängslar ett litet barn mer än gungar på en gunga på en solig eftermiddag. Gungor behöver inte vara genomarbetade för att engagera den kreativa fantasin hos barn. En enda trä swing är ett säkert och attraktivt alternativ för villaägare med små barn, begränsat utrymme och fonder. Konstruera denna gång i en eftermiddag och dina barn kommer att sväva högt på nolltid.

Instruktioner

Montering Frame

• Skär en skåra i toppen av de två höga kort som är stora nog att hålla mindre styrelse tätt. Den lilla kortet är tvärbalken och de två längre styrelser är sido inlägg. Placera tvärbalk i skårorna, i sidoposterna, och lägga bildandet platt. Raden allt upp så att sidoposterna är parallella med varandra, och 22 inches isär.

• Borra två hål genom en av sidostolpar och tvärbalken. Upprepa denna procedur för den andra sidan.

• Placera tvärbalken innanför de två skårorna och säkra den med lim. Gängträskruvar i de borrade hålen. Den tvärbalk ska nu vara säkert fäst vid sidostolpar. Detta avslutar ramen för trä sving.

• Välj en nivå område att bygga svingen. Gräva två hål 3 1/2 fot isär och 2 fot djup. Placera ett tunt lager av grus i botten av hålet för dränering.

• Låt en medhjälpare hjälpa dig att lyfta de båda dörrposterna i ramen och glida dem i hålen. Se till att tvärbalken är nivån, häll sedan snabbtorkande betong runt stolparna. Tillsätt vatten enligt tillverkarens anvisningar till betongen. Låt betongen torka innan du installerar svingen.

Installera Swing

• Sand alla ojämna kanter i 2-fot långa ombord. Var särskilt uppmärksam på hörnen, eftersom detta kommer att bli svingen.

• Trä en skruv-in-schackel på varje ände av svängkortet. Skruva de återstående två schacklar i tvärbalken av ramen, två fot från varandra.

• Placera en "S" kroken genom vart och ett av de bojor i tvärbalken. Haka en längd av kedja på varje "S" kroken.


Relaterade artiklar