Hur gör en koppar vinställ

August 29

Hur gör en koppar vinställ


Även trä är det bästa materialet för en stor vinställ att hålla hela din samling, en liten, dekorativa rack där att hänga några flaskor kan göras av koppartråd. En spiral koppar vinställ gör en attraktiv tabell mittpunkten eller accent för din köksbänken, och har en fördel gentemot de flesta andra ställningar --- flaskorna kan hängas halsen nedåt, för att hålla korkar fuktig. Och så långt som svets projekt går, är detta en av de enklaste.

Instruktioner

• Skär en 15- till 20-tums bit tråd och förvärma den till cirka 60 grader Celsius, med hjälp av facklan. Böj tråden i en perfekt cirkel, med hjälp av en tång, och svetsa spetsarna tillsammans.

• Skär en annan bit hälften igen så länge, värma den, och böj in en halv ellips. Försiktigt krypa ett tips till en liten dekorativ spiral. Svetsa den andra spetsen på den sida på den cirkel, så att den långa delen är nästan vertikala när cirkeln är horisontella. Kurvan av halv ellipsen ska hänga över den runda monter. Skär ett kort stycke, spiral spetsen, och svetsa den på den motsatta änden på den cirkel, med curl ansluten till ellipsen för stöd.

• Klipp tre stycken med samma längd som den upprättstående pelaren och forma dem till spiral korkskruvar. Den smala änden bör vara något bredare än en vin-flaskhals och den större änden tillräckligt bred för att ta emot kroppen av en flaska. Ta en 10-tums bit, och svetsa änden i en slinga. Svetsa denna breddgrad till de tre vändningar, med tre av dem sida vid sida i en triangel och den korta biten i mitten.

• Vänta tills koppar svalna och sedan glida slinga spiral igar till krökningen på toppen av stativet. Placera tre flaskor i korkskruv spiraler för att lagra dem tills redo för att dricka.


Relaterade artiklar