Hur man Dölj Beer Breath

September 22Öl andetag under eller efter en utekväll på stan är en form av dålig andedräkt som kan väcka anstöt hos andra i sociala situationer. Öl andetag dröjer tills alkoholen är inte längre i blodet. Under tiden kan du dölja doften av öl andetag tillfälligt genom att följa tekniker för att hålla munnen och kroppen hydrerad. Hålla andedräkt fräschare på hand i väskan eller fickan erbjuder en snabb lösning för att täcka upp öl andedräkt, samtidigt som man genomför munhygien tekniker hemma ger långsiktiga effekter.

Instruktioner

• Drick vatten medan du dricker öl och efter att ha druckit öl för att späda ut alkohol i blodet och att hålla kroppen och munnen hydrerad. Öl orsakar muntorrhet, vilket resulterar i doften av öl andetag.

• Ät mat när man dricker öl, som livsmedel ökar produktionen av saliv i munnen, vilket minskar öl andetag.

• Sug på en mintsmak andetag mynta eller tugga mint tuggummi efter att ha druckit öl för att täcka upp någon öl andetag.

• Borsta tänder, tandkött och tunga med en mintsmak tandkräm efter att ha druckit öl. Gurgla och skölja munnen med en alkoholfri mynta mun tvätt. Detta friskar andan genom att döda bakterierna kvar i munnen samtidigt främja god allmän munhygien.


Relaterade artiklar