Moderna trappa räcke idéer

January 31

Moderna trappa räcke idéer


I de flesta fall är en trappa i fokus för ett hem. Rätt räcke kan vara ett bra sätt att lägga till ett designelement i ditt hem samt en bra säkerhetsåtgärd. Många husägare beslutar att byta ut sina nuvarande räcken med eleganta, moderna räcken. Dessa kommer i olika typer, beroende på vilken typ av trappor de kommer att knytas till.

Metallramper

En metallramper är den vanligaste moderna räcke design eftersom det passar in i alla moderna hem och inredning. Ofta ett räcke är så enkelt som en metallstång ansluten till tunna metallstöden. I allmänhet är de sett på spiraltrappor, och de bör endast användas i trappor gjorda av något annat än trä. Om du letar efter något robust och modernt, metall räcken är ett billigt men effektivt alternativ.

Trä Räcken

Trä räcken lägga till en modern men elegant och varm känsla till din inredning. En trä räcke aldrig riktigt går ur stil. Denna typ av räcke är populärt med trätrappor, och det är ofta gjorda av ek, som är robust nog att hålla upp räcket (upprätt lameller i trappan) och vikten av en person som står på den. Tänk matcha trappa räcke till färgen på dina trägolv.

Trä och metall Räcken

För en mångsidig utseende, kombinerar trä räcken och räcken med metallstolpar. Många fler designalternativ är tillgängliga när du använder metallstolpar eftersom de är starka, oavsett deras tjocklek. Metall stolpar kan vara rak eller utsmyckade för att passa in i stilen i hemmet. Detta är ett billigt sätt att få en modernare utseende med en trätrappa och ett bra sätt att införliva designelement i ditt hem.


Relaterade artiklar