Hur man gör en Haunted Barn

March 20

Hur man gör en Haunted Barn


För många människor, Halloween betyder hemsökta hus, spöken och troll. Om du vill skapa din egen spöklik miljö genom att dekorera ditt barn, avgöra om du går för makaber skrämseltaktik eller välja mer för en tam spökhus vibe. Ställa in ett hemsökt barn kan ge Halloween roligt för dem som vågar tränga in.

Instruktioner

• Dekorera utsidan av ladan först. Använd ark av bomull eller bandet finns på hantverk butiker för att skapa spindelnät kopplade till de yttre väggarna i ladan. Dra banorna i olika riktningar för att skapa ett asymmetriskt mönster och hänga ner från huvudentrédörrar. Om extra dörrar eller entréer finns, använd gul polisen tejp för att blockera dörrar och använda krita för att bilda konturen av en kropp framför en av dörrarna. Ringla lite röd färg runt konturen. Bygg gravstenar av kartong för marken runt framsidan av ladan att göra åtminstone ett avsnitt se ut som en kyrkogård.

• Häng extra spindelväv hela huvud inre ladan. Använd ladans takstolarna att hänga objekt som skelett, en snara med en otur fyllda fågelskrämma person som dinglar från manick och flimrande orangefärgade lampor som batteriet drivs. Använd svart, silver och röda poster i hela ladugården.

• Ta hjälp av andra för att agera ut läskiga scener hela ladugården. Har en man och en kvinna klädd i bröllop klädsel ännu omfattas av falska blod och har andra klä sig som ghouls, spöken och zombies. Har människor ringlar hela ladugården när andra är inne och se till att ingen av dina aktörer talar. Titta på gäster försöker kommunicera med makaber karaktärer som inte svarar kommer att lägga en kuslig element din spökade lada.

• Använd ett ljudsystem utrustad med trådlösa högtalare. Se till att ha spökhus musik och ljud på en kontinuerlig slinga. Använd ljud som sviktande dörrar, gäll skrik och flaxande slagträet påskyndar. Inkludera högtalare monterade på utsidan av ladugården, så att alla som närmar sig kommer i Halloween-andan just off the bat.

• Häng falska fladdermöss, korpar och kråkor från ladans takbjälkar. Montera ett fåtal stora svarta fåglar till toppen av huvudentrén dörrkarmen och placera dem så att de verkar vara tittar ner på gäster när de kommer in. Använda andra falska djur som rabiat proffsiga vargar och råttor placerade i hörnen och bredvid mat och dryck stationer.

• Använd dimma maskiner placerade bredvid främre ingången och i hörn av ladan för att producera en dimma effekt. Har en person som ansvarar för att lägga doft till ladan medan gästerna är inne och användning doftar som must eller mögel. Om du inte kan hitta dofter att spraya eller vill göra ett eget lukt maskin, ta av locket av några ljus i starka, jordnära dofter och placera ljusen framför en fläkt som kommer att blåsa lukten runt.

• Häng kropps distorsion speglar längs väggarna eller ladan. Skapa en rolig hus effekt genom att hänga speglarna i olika riktningar och som täcker hela väggytor i ögonhöjd och ovan. Detta kommer att förvirra människor när de kommer in här avsnittet.

• Gå tillbaka genom ladugården när du har slutfört alla de dekorerar och lägga till extra element för att skapa en hemsökt miljö. Använd skelett på rack hängande från hörn, falska giljotiner på bordsskivor med döskallar placerade bredvid och har plocka yxor, machetes och köttyxor strödda om som extra dekorationer.


Relaterade artiklar