Prydnadssmidesjärn räcke Components

February 1

Prydnadssmidesjärn räcke Components


Smide har ett särskilt kolhalt sammansättning. Den har en slutgiltig relativ elasticitet. Hantverkare kan värma, sedan hammare och sträcka järn och böja och vrida det till en föreskriven form. Idag, maskiner gör oftare faux smidesjärn med milda stålstänger. Smidesjärn räcken tar ofta formen av rullar och vridna barer för att passa enskilda dekor

Balasiner

Prydnadssmidesjärn räcke Components


En ståndare ibland kallas en trappa stick - en offentlig vände gjutna axel som står med andra i sitt slag på en enhetlig grund och stöder räcket på en trappa och andra räcken. De ståndare som i en körning av dessa kompositioner kallas en balustrad.

Newels

En newel är någon av de upprättstående tjänster som kan fastställas vid foten eller toppen av en trappa. De kan också vara en punkt i trappräcket där den ändrar riktning. Newel inlägg kan vändas eller inramade. Ändarna på en trappans räcke och räcken är placerade mellan newels.

Skor

Smidesjärn trappa skor är inställda på botten av en trappa är räcken att avsluta basen av räcket utan att behöva skära helt fyrkantiga hål för ståndare att sitta i. Hålen för varje ståndare är faktiskt runda, och där fyrkantiga ståndare är passar in i golvet, skon omfattar installation av en fyrkantig bit av smidesjärn i ett runt hål.

Räcken

Prydnadssmidesjärn räcke Components


En smidesjärn hand eller trappa räcke sitter på toppen av en körning av ståndare och fungerar som en grip och stabiliserande poäng för stigande och fallande trappan. Räcken är antingen stöds av ståndare och Newel inlägg eller ledstång fäste säte ledstängerna till en vägg.

Annan maskinvara

Stair hårdvara innehåller ofta ett stort utbud av speciella fästen och golvfästen för dekorativa ändamål. Golvfästen passar i den triangel som bildas av två efterföljande trappsteg.


Relaterade artiklar