Hur man använder ansikte concealer för att dölja ärr

August 14

Hur man använder ansikte concealer för att dölja ärr


När du lider av ansikts ärr som vägrar att blekna, är concealer ett måste i din makeup väska. På grund av sitt läge och det är svårt att gömma dem, ansikts ärr är bland de mest frustrerande ärren att ha. Oavsett om de är orsakade av svår akne eller trauma i ansiktet, kan ansikts ärr orsaka låg självkänsla och osäkerhet, men de är inte omöjligt att dölja. Concealer har använts för allt från att täcka rynkor att minska rodnad, och täcker ansiktet ärr är en av de exakta skäl skapades.

Instruktioner

• Skrubba huden och rengör ansiktet ordentligt innan några make-up. Concealer fungerar bäst på ren hud. Återfukta med din favorit lotion eller grädde och låt det dra i huden innan de ansöker concealer.

• Välj en concealer som är en nyans ljusare än grunden du använder. Concealers finns i olika färger; välja en som passar dina behov. En grön concealer täcker rodnad och hud som har blivit mörkt på grund av akne. Blå concealer kommer bleka rodnad och en beige concealer fungerar bäst för att täcka ärr orsakade av akne eller pormaskar.

• Applicera concealer med hjälp av en make-up svamp eller fingrarna. Applicera concealer direkt på dina ärr och fläckar och inte torka av den i hela ansiktet. Concealer är en plats behandling, och är inte en ersättning för fundament; med hjälp av concealer som en stiftelse kommer att göra din hud ser skadade och falska.

• Blanda concealern i huden väl för att undvika det ser caked på och synlig under din foundation. Smeta ut och blanda concealer med hjälp av en make-up svamp, och återanvända som behövs för att helt täcka ärr och fläckar.

• rikligt tillämpa en tung täckning stiftelse över concealer och blanda väl. Fyll din foundation med en transparent puder för att ställa in och avsluta utseende. Gnid in pulvret försiktigt med en kabuki borste eller en stor puderborste.


Relaterade artiklar