Hur gör jag dekorera en liten hall och trappa?

November 27Oavsett om din lilla hall och trappa är nära ingången till ditt hem eller undangömd i något hörn, hur du dekorera dem kommer att öka din övergripande dekor. Hallar och trappor är i allmänhet inte de första utrymmen i ett hem att dekorerade, men deras potential för design effekter gör dem värda ansträngningen. Det första steget i att skapa en hall och trappa med visuella intrycket är att bestämma din inredning stil.

Instruktioner

• Knyt de två områdena tillsammans dekorativt som om de är ett vätskeutrymme. När du går in i hallen ögat tar automatiskt i hallen och trappan, så respektera detta faktum genom att införa samma dekorativa element till båda - med hjälp av ett tema för att dekorera och en färgschema att förena området. Använda olika nyanser av samma färg färg i hallen och trappan kommer att skapa en sedimenterings bakgrund för resten av din design. Om det finns mattor att gå upp för trapporna, installera ett område matta i hallen i en samordnande färg.

• Välj en primär brännpunkt - antingen hallen eller trappan. Till exempel, om hallen kommer att stå i fokus kan du hänga en stor spegel på hallväggen och tre mindre speglar horisontellt på trappan väggen. Eller, om din trappa är den primära fokus, kanske du hänga en färgrik fågelmålning på väggen och placera en faux fågelbo på en liten vägg bord i hallen. Tanken är att göra ett område "stjärnan" i showen och den andra en accent.

• Installera rätt belysning, vilket anses vara en nödvändighet i asiatisk design praxis feng shui. Ljus erbjuder naturligtvis atmosfär och cheeriness till ett utrymme som annars kan sakna båda. Takfönster och fönster är ett bra sätt att introducera naturligt ljus, men om området inte har heller, ge din egen. Placera en ljuskrona eller stor hängande ljus i hallen och dekorativa lampetter på trappan väggen.

• Ta bort röran. Få saker kommer mar övergripande dekor som onödigt skräp. Förhindra detta område blir en catch-all för saker som de kommer in i huset eller för saker som behöver göras på övervåningen. Oavsett inredningen stil du väljer, hålla den röran-fri vilja förbättra sitt utseende.


Relaterade artiklar