Hur man gör ditt namn i 3-D Graffiti

September 27

Hur man gör ditt namn i 3-D Graffiti


Graffitikonstnärer använda 3-D-effekter för att göra sina taggar, eller speciella graffiti namn, pop med ett minimalt antal färg färger. Med endast två kontrasterande färger, kommer en tagg ser ut som det ökar off the wall, vilket gör det mycket mer synliga och urskiljbara. Denna stil har vunnit vanliga popularitet, och kan ofta ses i grafiska mönster, såsom affischer och t-shirts. Även om det ofta ser dramatisk, återskapa denna coola 3D-graffiti stil är inte svårt, och ofta innehåller enkla geometri och bokstavsformer.

Instruktioner

Utforma Lette

• Rita din namnförtydligande eller bubbla bokstäver i en skissbok. Öva den här bilden ett par gånger för att behärska breven, även experimentera med konstiga former eller vinklar - något för att göra ditt namn mer iögonfallande.

• Rita en horisontell linje över en ny pappersark i din skissblock. Rita en punkt någonstans på den linjen. Detta kallas flyktpunkten. Rita punkt till vänster på sidan om du vill att texten ska poppa ut till vänster eller till höger på sidan om du vill att texten ska pop till höger.

• Dra ditt namn i de bokstäver du praktiseras i mitten på sidan med blyerts. Rita det ovanför linjen kommer att göra det ser ut som bokstäver poppar uppåt, och under linjen, nedåt.

• Rita raka linjer med pennan från varje hörn av breven till flyktpunkten med hjälp av linjal som din guide. Rita dem lätt eftersom du kommer att behöva ta bort dem.

• Anslut krypsträckorna linjer med linjer parallella med de ursprungliga linjerna i namnet. Du behöver inte göra detta överallt eftersom många av de linjer kommer förmodligen döljas. Radera de återstående försvinnande linjer.

• Välj två färger av markörer som fungerar tillsammans. Man kommer att vara för ansiktet av graffiti, den andra för 3-D-sektioner. Experimentera med olika färger och välj den som är mest iögonfallande.


Relaterade artiklar