Hur till form och Dye Ögonbryn

February 3

Hur till form och Dye Ögonbryn


Forma dina ögonbryn bör vara en viktig del av din skönhet rutin, som en korrekt plockade panna kan markera den naturliga skönheten i dina ögon. Om du aldrig har plockat eller färgade dina egna ögonbryn, misströsta inte. Du behöver inte besöka en professionell estetiker att få dina ögonbryn formade och tonade. Med rätt verktyg och lite tålamod kan du få vackra ögonbryn i bekvämligheten av ditt eget badrum och till en bråkdel av kostnaden för att besöka ett proffs.

Instruktioner

• Kamma dina ögonbryn hår rakt upp med en panna borste eller tandborste, säger ögonbryn specialist Ramy Gafni av Ramy Spa i New York City. Leta efter några hårstrån som sträcker sig upp förbi din naturliga panna linje.

• Trim hår som sträcker sig förbi din naturliga brun linje med en liten sax. Trimma en liten bit i taget, rekommenderar Gafni. Du kan alltid trimma igen men du kan inte sätta hår på plats.

• Håll en penna parallellt med sidan av näsan bro. Den inre kanten av dina ögonbryn ska börja med pennan. Markera platsen med en ögonbrynspenna och upprepa för det andra ögat.

• Håll pennan parallellt med utanför hörnet av iris i ögat för att avgöra var den högsta punkten om din båge ska vara. Markera platsen med en ögonbrynspenna och upprepa för det andra ögat.

• Vinkla penna på en diagonal från näsan på utsidan ögonvrån att hitta där din panna bör upphöra. Markera platsen med en ögonbrynspenna och upprepa för det andra ögat.

• Använd skarpa, vinklade pincett för att börja ta bort enstaka strån i din panna. Forma dem enligt de platser du markerat med ögonbrynspenna.

• Plocka ytterligare rad av hår under toppen av ögonbrynet för att skapa en dramatisk båge rekommenderar "Cosmopolitan".

• Använd en färgad gel eller pulver för att färga dina ögonbryn genom att följa anvisningarna på förpackningen. Välj en färg som liknar din hårfärg men inte exakt, eftersom detta kan göra brynen ser falska. Satsa på en subtil färgförändring.


Relaterade artiklar