Farm Theme Art aktiviteter för förskolebarn

August 17

Farm Theme Art aktiviteter för förskolebarn


Gårdarna är alltid ett populärt tema för förskola konstaktiviteter i klassrummet eller hemma hos små barn. Förskolebarn kan lära många av de aspekter av jordbruket genom en mängd kreativa aktiviteter. Skapa konst är en lärande upplevelse i sig, som Wars utveckla och förbättra sin skärning och ritning färdigheter, språk och förståelse.

Barn Puppet Theater

Farm Theme Art aktiviteter för förskolebarn


För varje Preschooler, skär bottnen från en byrålåda, vilket innebär att ungefär en tum runt kanterna. Täck utsidan av hela rutan med röda papper, barn-sidospår tryckt papper eller tapeter prover. Visa barnen hur man ställa in ladugården på en sida att ha både öppna utrymmen för en marionett scenen. Har förskolebarn öva sina färdigheter sax genom att skära ut gård tema bilder från tidningar. Tape ett hantverk pinne till botten av varje bild. Barn kan använda sina dockteatrar medan du lyssnar på en gård relaterade bok, eller de kan använda sin fantasi för att improvisera sin egen dramatiska produktion.

Inhägnade djur

Skapa en gård konst bild från kraftigare papper och cookie cutter utskrifter. Barn ska doppa gårds tema kakmått i ett grunt lager av färg. Tryck knivarna på konstruktion papper för att göra en utskrift. Låt barnen använda sin fantasi för att skapa en gård scen med olika skär utskrifter. Lim hantverk klubbor för att bilda ett staket längs bottendelen av papperet.

Jordbruks Wagon och Traktor

Farm Theme Art aktiviteter för förskolebarn


En traktor och vagn förbättra gården tema för förskolebarn. Använd två aluminiumfolie mini limpa kastruller för varje barn. Vänd en pan upp och ner för en traktor, och lämnar den andra obestämd upp, för en vagn. Klipp hjul från konstruktion papper och limma fyra på traktorn och fyra på vagnen vid nederkanten. Klipp ut och limma övriga traktor förbättringar som önskas. Limma några bitar av halm i botten av "vagn".

Mjölkkanna ko

Farm Theme Art aktiviteter för förskolebarn


Farm teknik med användning av mjölk kannor hjälper lära förskolebarn där mjölken kommer från. Använd en halv eller hel liter plastmjölkkanna för varje ko. Förskolebarn kan använda kraftigare papper eller måla för att skapa sina kor. Kon behöver ett ansikte, öron, svans, och några svarta eller bruna fläckar.

Bag of Havre

Lär förskolebarn att vissa husdjur äter havre. Sätt lite torra havregryn i en klar plastpåse blixtlås för varje barns konst. Tillsätt vatten, små mängder i taget, till varje påse. Låt Wars arbeta blandningen tills den blir en god konsistens för att trycka ihop runt inuti påsen. Stäng väskor, sedan försegla med tejp för att hålla ett säkert sätt. Barn kan pressa, squish, skriva eller rita på påsar av havre.

Klave Block

Farm Theme Art aktiviteter för förskolebarn


Ge varje barn en liten låda eller en stor träblock, ungefär fyra inches torget. Har barn skapar baksidan av var och en av fyra djur, användning av kraftigare papper för en bas. Använd svart eller brun för en häst, vit eller brun för en ko, rosa för en gris, och vitt för en kyckling. Använda några strängar av garn för en häst svans, en bit av garn med bottenänden sliten för en ko svans, en vriden rosa chenille skaft för ett svin svans, och en fjäder för en kyckling svans. Lim eller tejp varje svans på matchande bakgrunden. Gården konst kan bli ett spel. Har barn kasta ett block försiktigt på ett bord eller på golvet. Oavsett vilken svansen är på toppen av blocket, kommer barnet att göra detta djur ljud. Om ett barn får en av de två tomma ändar, kan de rulla blocket igen.


Relaterade artiklar