Mörka gotiska sovrum app

July 24

Mörka gotiska sovrum app


Rätt inredning kan förvandla en vanlig sovrum i en gotisk äventyr. Den gotiska stilen går tillbaka till de höga och senmedeltiden i Frankrike. Stora, mycket utsmyckade katedraler byggdes som kristendomen stelnade sitt grepp om Europa. Vidskepelse av vampyrer och cultist onda inspirerade Gargoyles, eller mytiska varelser skulpterade i sten, som skall placeras på dessa kyrkor att avvärja det onda. Den moderna gotiska livsstil kretsar kring vidskepelser och ikoner för den här gången. Vid utformningen av en gotisk sovrum, samma ikoner blir dekor häftklamrar.

SMIDESJÄRN

Mörka gotiska sovrum app


Under den gotiska perioden i Europa, järn var handen dunkade in många prydnads poster inklusive staket, sängramar, väggbonader och ljusstakar. Dessa poster återstår populär i modern gotisk kultur. För användning i sovrummet, överväga en smidesjärn himmelssäng. Stora, järnsmide ljuskronor kan användas för rumsbelysning. Linje en vägg med järn ljusstakar, eller placera en uppsättning på vardera sidan av en spegel eller stor bild. Fristående ljushållare gjorda av ämnet kan placeras runt i rummet, tillsammans med andra prydnadsföremål inklusive korgar, lampor och ljusomkopplare omslag. För högt motiverad dekoratör, installera en smidesjärn staket runt kanterna på rummet.

Svart och röd sammet

Färgerna svart och rött har förknippats med gotiska kultur och vampyrer genom tiderna. Dessa färgkombinationer fortfarande symboliserar kulturen. Velvet var en del av modetrend under den ursprungliga eran. Kläder, möbler och draperier gjordes från denna tunga material. Använd färger och material för att göra ditt sovrum gotiska vänlig. Använd svart sammetsgardiner färdiga med grå eller röd foder, kant och tofsar på alla fönster i rummet. Kombinera en svart sammet överkast med röd sammet kuddar. Drapera stolar med mängder av rött och svart kombination material. Täck tabeller, bassänger och andra möbler toppar med materialet. Hang Gothic-fokuserade bilder målade på svart sammet duk för den sista finputsningen.

Skyddande RumSovrummet är ofta en tillflyktsort för vila, avkoppling och sömn. Det är där vi glömma resten av världen och känna sig trygga. Under den gotiska perioden använde människor kors, gargoyles och andra mytiska varelser som skyddsanordningar. Använd samma bitar för att förvandla ditt sovrum till en gotisk reträtt. Häng utsmyckade kors på väggarna, särskilt under sängen. Sitt stora gargoylesna i golvet, och hänga mindre versioner från de övre hörnen av rummet. Välj sängar dekorerad med drakar, kors eller feer. Överväg att använda ljusstakar, målningar och andra rum dekorationer inklusive kors och varelser.


Relaterade artiklar