Inlärningsstilar testar för barn

November 7

Inlärningsstilar testar för barn


Barn, liksom vuxna, lära sig något av tre olika sätt, och att ta reda på vilken lärstil ditt barn är kan hjälpa dem under hela utbildningen. Människor antingen lära sig genom hörsel ledtrådar, visuellt eller genom kinestetiska processer, och kan ha svårt att ta in information som lärs ut i en annan stil. Många enkätbaserade tester finns på nätet som är lämpliga för att räkna ut ditt barns specifika lärstil.

Vark Lär

Den Vark Questionnaire har modifierats för att passa barn mellan 12 och 18 år, och är ett bra alternativ för att försöka avgöra ditt barns bästa lärstil. Enkäten har flera flervals uppmaningar och frågor, och ditt barn måste kryssa i alla rutor som gäller de alternativ som ges. Ett exempel på en snabb tanke på testet är "minns när du lärde sig att spela en ny dator eller brädspel Du lärde dig bäst genom att.", Och alternativen representerar de olika inlärningsstilar. Detta test är ganska kort, bestående av endast en sida av frågor.

LD Stolthet

LD Pride hemsida finns en inlärningsstilar prov avsett för människor i alla åldrar. Testet består av en serie av uttalanden som barnet har att gradera på en skala från 03:59 baserat på hur mycket de uttalanden beskriva dem. Uttalandena är i stort sett enkel, till exempel "Jag är skicklig på att designa diagram, tabeller och andra synliga" och barnen måste välja ett nummer från ett till fyra för att betygsätta uttalandet. Man representerar ett uttalande som inte gillar dem, och fyra representerar ett uttalande som är mycket likt dem. Provet består av 30 av dessa frågor.

Scholastic

Scholastic lärande stilar testet är anpassat till barn, men är utformad som ska fyllas i av en förälder. Provet består av 10 flervalsfrågor, allt baserat på en förälders observation av barnet. Ett exempel fråga "typiskt, väljer ditt barn att sysselsätta sig hemma med:" följt av alternativ för att läsa, spela dataspel, rita eller hantverk och leka med actionfigurer. De svar du ger på dessa frågor används för att bestämma det bästa sättet för ditt barn att lära sig.

Homeschool Översikter

Den Homeschool Visningar inlärningsstilar Provet består av 15 flervalsfrågor som syftar till att besvaras av en vuxen på uppdrag av ett barn. Frågorna är saker som "hur ditt barn interagerar med barn hon aldrig träffat förut?" följt av tre av fyra alternativ för varje fråga. Den enda frågan med detta test är att de alternativ som ges inte alltid ger rätt alternativ, och det finns ingen möjlighet att välja mer än ett svar, som med Vark test.


Relaterade artiklar