Hur man tar Smickrande Full Body Bilder

December 30

Hur man tar Smickrande Full Body Bilder


Ofta skillnaden mellan en smickrande hela kroppen bild och en du aldrig vill visa människor är en kombination av posen och typ av lins fotografen används. Kameralinser har olika egenskaper beroende på brännvidd och bländaröppning. Ett vidvinkelobjektiv kan få folk att se bredare eller kommer att snedvrida perspektiv bilden. Dessa linser är inte det bästa valet för hela kroppen bilder.

Instruktioner

• Sätt på kameran och justera linsen på din kompaktkamera till en brännvidd på 85 mm. Om du använder en Single Lens Reflex (SLR) kamera, bifoga en objektiv till kameran som ger dig en brännvidd på 85 mm. Denna lins ger en bild som korrekt speglar perspektiv på den person du fotograferar.

• Ställ in kameran på "AV" för bländarprioritet. Med den här inställningen kan du styra öppningen - linsöppningen - och kameran väljer en slutartid för att matcha bländare du har valt. Ställ in bländaren till det lägsta antalet. Detta kommer att öppna lins till sin högsta inställning. Inte bara kommer det att ge mer ljus i, vilket gör att kameran för att välja en kortare slutartid som kommer att minska risken för skakningsoskärpa, kommer det också att skapa en bild där bakgrunden är något ur fokus, styra betraktarens öga att titta på ämnet.

• Placera personen du fotograferar i framför kameran och få honom eller henne tur i 45 graders vinkel mot kamerans framsida. Detta är en vanlig fullständig kroppsställning när du fotograferar människor. När placerad, har personen vända hans eller hennes huvud direkt mot linsen. Om det är möjligt, stå på en stol eller pall och har modellen ser upp till linsen. En förhöjd skjutställning kommer att skapa en bild som gör att personen ser smalare.

• Håll kameran till ögat och komponera bilden, se till att enskilda fötter och huvud är i sökaren. Vrid kameran till vertikalt läge för att ge dig mer utrymme för att passa personen i ramen. När ämnet är helt i sökaren och du är nöjd med modellernas leende eller uttryck, tryck på avtryckaren för att ta bilden.


Relaterade artiklar