V Linje frisyrer

October 12

V Linje frisyrer


En V-line frisyr ramar ditt ansikte i form av ett upp och nedvänt "V" med början från den del av håret. V-line frisyrer ram hjärta och runt ansikte former väl, att uppmärksamma dina ögon. Enligt Margit Rudiger och Renate von Samson, medan någon frisyr med en mittdel som ramar ditt ansikte är författare till "388 Great frisyrer," tekniskt en V-linje, vissa stilar fungerar bäst för olika längder av hår.

Kort V-Line

En kort V-line frisyr gör ditt ansikte verkar balanseras genom att rikta uppmärksamheten uppåt. För att skapa en kort V-linjeformat, klippa håret till en längd av 3 till 4 inches över. Använd sedan en kam till del håret i mitten så att det skapar en V-form på din panna. Om ditt hår inte naturligt stannar detta sätt kommer hårgelé eller hårspray hjälpa det hålla den här stilen. Enligt Robert Vetica, författare till "Good to Great hår," hattar gå bra med en kort V-line frisyr som de kompletterar sin symmetri att balansera din ansiktsform vidare.

Medium V-Line

En medellång V-line frisyr, också känd som ett medium bob-cut, ramar hela ansiktet. Enligt Charles Worthington, författare till "The Complete Book of Hairstyling," mediet V-line frisyr är den vanligaste av alla V-linjestilar. De flesta medellånga V-line frisyrer har håret nära framsidan av huvudet skära något längre än håret i ryggen. Detta skapar en lutande utseende som gör ditt ansikte verkar vinklas och definieras. När styling medellång V-line cut, en del håret ner i mitten och borsta det smidigt så att den ramar ditt ansikte på vardera sidan. Alternativt kan du använda hårklämmor för att hålla håret tillbaka från ansiktet, bakom öronen och samtidigt skapar V form.

Lång V-Line

En lång V-line frisyr är en djärv stil som förlänger halsen och uppmärksammar ögon och mun. En lång V-line frisyr är mångsidig och fungerar bra med längre längd frisyr, säger Worthington. Del håret ner i mitten och bara borsta det att rama in ansiktet med en V-form, att skapa en enkel, lång V-line frisyr. Alternativt kan du dra ditt hår tillbaka i en hästsvans och lämna 1 tum av hår hänger ned på vardera sidan av ansiktet.


Relaterade artiklar