Hur man uppskatta priset för att bygga en veranda

September 23

Hur man uppskatta priset för att bygga en veranda


Att bygga en veranda på ett hus kan expandera levande och underhållning utrymme. Att uppskatta kostnaden för en veranda måste omfatta alla material och arbetskraft. Du kan minska den totala kostnaden något genom att göra en del av arbetet själv.

Instruktioner

• Mät platsen för veranda med måttband och skriva ned exakta mått. Skissa utformningen i detalj. Skriv ner hur mycket betong som behövs för verandan stiftelse eller betong som behövs för veranda fundament som kommer att stödja ett trä stiftelse. Konkreta skattningar för olika projekt kan hittas på nätet.

• Uppskatta hur mycket virke som behövs för att bygga ramen veranda. Räkna 5 x 30 cm (2 x 12 tum) styrelser för stödramen. Golv och tak kommer att kräva dessa styrelser var 45 cm (18 tum). Dessa större stöd styrelser måste installeras för att stödja plywood mantlar på taket eller veranda gallergolv. Använd 5 x 15 cm (2 x 6 tum) skivor för golv trädäck på verandan. Uppskatta kostnaden för saltbehandlat virke för alla komponenter i verandan.

• Lägg upp kostnaderna för plywood hölje i 1,2 x 2,4 m (4 x 8 fot) ark för takytan. Använd exteriör-grade plywood. Lägg upp kostnaderna för tjärpapp, asfalt bältros och rostfritt stål spår takläggning naglar. Ställ en järnaffär säljare hur många spikar skulle behövas för storleken på verandan du bygger. Fråga om huruvida du kan återlämna eventuella överblivna material.

• Figur i premade inlägg eller scrollwork räcken. Be en säljare för att hjälpa dig att uppskatta dessa kostnader. Köp dessa material i lövträd vs mjuka träslag för en längre livslängd. Hårda träslag, såsom ek eller ceder, är utmärkta för detta ändamål.

• Uppskatta kostnaderna av färg eller bets för verandan. Lägg kostnaden för fristående steg eller kostnaden för att bygga steg. Figur i plywood och trä trim material som kommer rutan i slutet av veranda takbjälkar för bjälklaget områden och undersidan av takytan. Använd exteriör-grade plywood. Kolla in priset för att hyra en elektriker för att köra ledningar för veranda ljus och kostnaden för kabeldragning. Lägg i kostnaden för en eller flera armaturer, om det behövs.


Relaterade artiklar