Hur man redigerar en bild för att se skallig

September 14

Hur man redigerar en bild för att se skallig


Skapa en skallig utseende på en person i ett digitalt foto tar tålamod och skicklighet med hjälp av grafikprogram som Adobe Photoshop. Programmet ger dig möjlighet att kopiera pixlar i huden och duplicera dessa pixlar för att täcka upp håret. Några verktyg kan hjälpa dig med denna uppgift.

Instruktioner

• Öppna ett digitalt foto på dig själv eller någon annan i Adobe Photoshop eller något annat grafikprogram på datorn. Zooma in bilden och välj "Clone Brush" eller "Clone stämpel" verktyg. Välj en del av sidan av personens ansikte eller huvud för att klona ett område utan hår. Placera markören på personens huvud och börja borsta över håret för att ta bort det.

• Använd "Healing Brush" verktyg istället, vilket är lättare. Återigen, välj en del av huvudet eller huden där det inte finns något hår, trycka på "Alt" samtidigt som du trycker vänster musknapp för att välja. Därefter borsta över håret på huvudet. Detta kommer att radera håret men har ingen effekt på formen på huvudet, och hudfärg kommer att visas i stället för håret.

• Fortsätt med ovanstående steg och arbeta dig lägre om personen har långt hår. Om håret är lång, kopiera en del av personens skjorta eller bakgrunden för att ta bort hår med "helande pensel" verktyg.

• Surfa på Internet för att söka "hur man redigerar en bild för att se skallig" om du inte har fotoredigeringsprogram. Det finns sidor på nätet som erbjuder tjänsten att redigera bilder att titta skallig. Ladda upp ett foto av dig själv eller någon annan som visar oftast huvudet till en webbplats som kan skapa virtuella skallighet, sedan spara bilden till din dator efter att den ger dig resultatet.


Relaterade artiklar