Hur att konvertera en bild till en Twitter Bild

December 22

Hur att konvertera en bild till en Twitter Bild


Twitter är den populära sociala nätverk webbplats som används för överföring av korta meddelanden. Ett användarnamn identifierar din profil till resten av världen, men för att göra din profil unik, ladda upp ett foto för att ersätta ägg bilder som din avatar. Dessutom kan Twitter bädda in bilder och länkar till andra bilder i dina tweets. Du kan inkludera ett foto per tweet.

Instruktioner

Twitter.com

• Logga in på ditt Twitter-konto och klicka på ditt namn i det övre högra hörnet. Välj "Inställningar".

• Klicka på "profil" -fliken i inställningsmenyn. Klicka på "Ändra bild" knappen bredvid din nuvarande Twitter bilden.

• Klicka på "Välj fil" för att öppna ett nytt fönster och bläddra i din hårddisk för det foto som du vill ladda upp din nya Twitter bilden. Twitter begränsar storleken på dessa avatar bilder till en omfattande 700 kilobyte, eftersom de flesta användare bara interagerar med dessa bilder på de små miniatyrer intill ditt namn och tweets. Om ditt foto är för stor för att kunna följa restriktionerna storlek, öppna bilden i en grundläggande bildredigeringsprogram (till exempel MS Paint eller Preview) och använda stretch och storlek verktyg för att minska din bild.

Mobile Twitter App

• Öppna Twitter app och få tillgång till din profil. Gå till inställningsmenyn för att redigera din profil.

• Peka på "Profilbild." Om din telefon har en inbyggd kamera, kommer du att bli ombedd att välja om du vill ta ett foto eller använda ett befintligt foto på telefonens hårddisk. Om du inte har en kamera, kan du ändå ladda upp ett foto från telefonens bildbibliotek.

• Ta ett foto för din nya Twitter bild eller hitta det foto som du vill ladda upp. När du har valt en bild, klicka på "Spara" för att bekräfta ändringarna på dina profilinställningar. Du kommer att behöva vänta på bilden för att ladda upp till ditt konto. Twitter har en 700 kilobyte storleksbegränsning för Twitter profilbilder. Du har förmodligen inte har några bilder på telefonen som är större än den storleken, men i så fall måste du ändra fotoformatet med hjälp av en grundläggande bildredigeringsprogram på datorn.

Tweet Bilder

• Peka och starta Twitter-appen på din mobiltelefon. Tryck på bubblan pennikonen eller tal för att skapa en ny tweet.

• Tryck på kameraikonen. Knäppa en ny bild med telefonens kamera eller välj ett foto från telefonens bildbiblioteket. Vänta tills bilden för att ladda upp.

• Skriv in en text som du vill inkludera med fotot i din tweet. Fotot URL upptar i allmänhet ca 20 tecken, vilket du mer än 120 tecken för texten i din tweet. Tryck på "Skicka" för att skicka din tweet på din profil. Fotot kommer att synas som en miniatyr för användare som ser din tweet i Twitter mobil app, och det kommer att visas som en yfrog länk i standardläget och på Twitter.com.


Relaterade artiklar