Barnspel som lär Ansvar

November 22

Barnspel som lär Ansvar


Att lära sig viktiga värderingar ansvars uppmuntrar barnen att bli självständiga och väl rundade individuals.Children kan ha roligt när man lär sig hur man blir ansvarig genom underhållande och pedagogiskt games.There finns olika former av ansvar som är viktiga för barns utveckling, inklusive personliga och professionella , hem och globalt ansvar. Spel som vårdar dessa värden kan lätt införlivas i den dagliga verksamheten.

Personligt ansvar

Barnspel som lär Ansvar


Undervisning barn spel som inger värdet av personligt ansvar är avgörande för utvecklingen. Spela en omgång klä upp kommer att hjälpa barn att bygga ansvar och bli mer självständiga. Genom att lägga ut fyra olika outfits med varje klädsel är lämplig för en av de fyra årstiderna, kan barn bli ombedd att titta utanför och bestämma vilken outfit är den mest lämpade för dagens weather.This spelet kommer att tillåta barn att lära sig ansvaret för en av deras dagliga levande färdigheter, påklädning. Det kommer också att hjälpa dem att bygga självförtroende. Spelar låtsas stormarknad är ett annat spel som kommer med att lära barnen personligt ansvar. Inrätta en låtsas stormarknad hemma genom att visa spela mat, en korg för att bära livsmedel och en leksak kassaapparat för när de checkar ut. Barnen kan skriva en lista med matvaror ner på papper och sedan låtsas att gå matinköp. De kan plocka ut pjäsen mat på sin lista och lära matematiska kunskaper samtidigt räkna ut låtsaspengar för att betala för sin groceries.This spelet kommer att ge barn en förståelse för stort ansvar för den egna ekonomin.

Inter Ansvar

Barnspel som lär Ansvar


Inter ansvar är det ansvar vi måste respektera andra människor. Undervisning denna sociala värde till barn kommer att visa dem hur man ska vara snäll mot andra och behandla dem hur de skulle vilja bli behandlade. Spela spel som involverar dela och turtagande kommer att bidra till att bygga dessa kunskaper. Brädspel som Candy Land och kortspel som går fisk kommer att hjälpa barn lära sig att vänta hans eller hennes tur. Grupper av barn kan också spela utomhusspel som anka-anka-gås, hoppa hage och hoppa-repa spel eller en inomhus tebjudning spel med en pjäs tekanna, koppar, bord och stolar, där de turas om att duka och hälla te för varandra. Dessa spel lär inter ansvar och vårda social interaktion.

Undervisning ansvar hemma

Barnspel som lär Ansvar


Barn har ansvar hemma, liksom i världen, som de kan läsa om genom roliga och hjälp spel. Ett spel kan skapas med hjälp av ett snurrande hjul från en gammal brädspel som kan märkas med hushållssysslor som barn lätt kan göra, såsom att duka för middag, mata husdjur, fällbara tvätt eller vattna växter. Barnen kan ha roligt snurra hjulet och blir spännande att se vad knepig de landar vidare.Denna spel fungerar bra med barn i stora familjer, eftersom det är betydligt mer underhållande än att följa en knepig schema. Det kommer att erbjuda barnen en överraskning varje dag, så att de inte kommer att bli uttråkad av att ha samma routine.This spelet kommer också att ge barn med respekt och förståelse för det ansvar som håller ett hushåll igång.

Globalt Ansvar

Barnspel som lär Ansvar


Barn kan lära sig att vara globalt ansvarig genom många kreativa spel. Har en grupp barn spelar en återvinnings spel, där varje slag genom sina egna baljor fyllda med plast, papper och aluminium återvinnings items.The första barnet att korrekt typ alla återvinnings vinner spelet. Denna återvinning spelet kommer att vara både roligt för barnen samt påminna dem om mängden avfall människor använder när de inte återvinna. Barn kan använda de nya färdigheter de få för att minska avfallet och återvinna hemma.


Relaterade artiklar