Foder & skuggning tekniker för tatuering

January 30

Foder & skuggning tekniker för tatuering


De flesta tatueringar kan inte skapas utan både liner nål och en skuggning nål. Platta och runda nålar finns tillgängliga för både lining och shading, beroende på vilken typ av tatuering skapas. Med hjälp av skuggor i en tatuering är en av de svåraste tekniker för att lära när du börjar. Perfecting användningen av ännu ett foder nål tar tid och ansträngning, men kommer säkert att löna sig.

Liner Needle

Ett foder nål är den första nål som används vid tatuering. Det används för att beskriva tatuering. När tatuering med ett foder nål bör ratten hos kontaktskruven justeras så att avståndet mellan den främre fjädern och nålen är ca 1,25 mm, eller tjockleken av en krona. När du använder en liner nål, ska spänningen ställas in på sex eller sju volt. Konturer bör göras fluidmässigt med liten eller inget stopp av pistolen.

Flat Magnum Shaders

Platta magnum skuggningar har flera nålar anordnade i två rader. För någon skuggning nål kommer kontaktskruven ratten behöva justeras så att avståndet mellan den främre fjädern och nålen är ungefär 1.85mm, eller tjockleken av en nickel. Alltid skugga i en linjär rörelse. Skuggor i cirklar kommer att slita huden, vilket leder till ärr och även blodförgiftning. Maskin spänning när skuggning bör anpassas till åtta eller nio volt.

Runda Magnum Shaders

Runda magnum skuggningar har flera nålar som är anordnade i en cirkel. Denna nål användes vanligen för mindre områden att tillämpa detalj. Det är särskilt användbart när skuggning på olika värden. För lätt skuggning, doppa nålen i vatten innan tatuering för att späda ut bläck och skapar en jämnare applikation. Du kan också lägga till droppar av vitt om ett område med skuggning har blivit för mörkt. Till skillnad från platta magnum shaders, kan runda magnum shaders skuggas med en cirkelrörelse. En enda område kan fyllas i med tre cirkelrörelser av nålen.

Försiktighetsåtgärder

Lägga för mycket djup till en nål kan leda till att nålens punktering huden för djupt, vilket kan skada huden och kan förstöra tatueringen. Kontrollera alltid avståndet mellan den främre våren och nål. Återanvänd aldrig en nål, sterilisera tatuering området och tatuering pistol, och tillämpa grön tvål att tvätta bort blod och tatuering bläck utan att irritera huden. .


Relaterade artiklar