Hur man lägga en grund för att Häll Cement

July 18

Hur man lägga en grund för att Häll Cement


Ta på dig själv att hälla en ordentlig cement grunden för projektet är en modig, men realistiskt steg. Men medan du kan ha viss erfarenhet med att blanda och hälla cement, kan du vara förvirrad om hur man förbereder området och bygga ramen grund för din hällde cement projektet. Men i själva verket är detta inte ett svårt jobb, men det kräver rätt leveranser och en god mängd uthållighet.

Instruktioner

• Bestäm hur lång, bred och djup du vill att din hällde cement området ska vara. Använd en miniräknare, om så är nödvändigt, för att multiplicera alla dessa siffror tillsammans. Detta är den totala arealen. Köp lämplig storlek virke att bygga din ram.

• Helt klart hällområdet av sopor, skräp, grenar och annat. Bygg ramen på den plats där du kommer att hälla eftersom det är för svårt att flytta den senare.

• Lägg en av dina längre styrelser platt och mäter 1 fot från varje ände. Märk dessa mätningar med en blyertspenna. Placera kanten av en kort ombord, så att den är placerad upp och ned mot en av dessa märken och kläm fast den till lång bräda. Hammer tre snickeri naglar genom baksidan av den långa kortet i kortsidan av det kortare styrelse. Hålla linjen av spikar så rakt som möjligt. Spika andra kort ombord på lång bräda som du gjorde det första. Skjut andra lång bräda på plats så att de 1 fot varumärkena matcha upp till ändarna av de kortare styrelser, sedan spika det på plats. Använd klämmorna som du spika, om det behövs.

• Position 2 x 2-tums trä stift runt utsidan av ramen, ungefär var 2 fötter. Hammer var och en halvvägs i marken, sedan skära dem med en bågfil så att de är så jämn som möjligt med början av ramen.

• Gräv en kanal runt insidan omkretsen av fundamentramen. Gör det 4 inches djup och ungefär lika bred som den bredaste delen av din spade spade.

• Spraya marken inuti ramen med en trädgårdsslang för att göra det formbara. Tamp fuktad jord ordentligt med en långskaftad, handhållna stämpel tills den är förpackad ner och nivå. Du är nu redo att hälla din cement.


Relaterade artiklar