Hur man monterar en platt-TV Inside My Entertainment Niche

September 13

Hur man monterar en platt-TV Inside My Entertainment Niche


Montering av en platt-TV inuti ett underhållnings nisch är lite svårare än bara att montera den på en vägg. Eftersom en underhållning nisch är en infälld nöjescentrum som sitter inne i väggen, är mer mätning krävs för att säkerställa att TV: n kommer att centreras inuti nisch. Denna uppgift är inte särskilt komplicerat, men det kräver vissa verktyg och kunskap om hur man använder dem. På mindre än en timme, kan din platt monteras inuti din underhållning nisch.

Instruktioner

• Montera fästet på baksidan av TV: n. Mät avståndet från varje sida av TV: n till motsvarande sidor fästet. Du kommer att använda dessa mätningar för att placera fästet i din underhållning nisch. Ta bort fästet från TV: n.

• Använd din stud finder att lokalisera dubbar i väggen inne din underhållning nisch. Markera ett "X" över varje stud.

• Placera fästet på baksidan i din underhållning nisch och att det finns tillräckligt utrymme på varje sida med hjälp av mått du tog i steg 2. Detta för att säkerställa din TV kommer att ha tillräckligt utrymme för att passa in i nischen. Använd din penna för att markera en liten prick i mitten av varje hål i berget. Dessa märken bör också vara över tapparna.

• Skruva din mount på väggen genom att skruva in de punkter du markerat i steg 3.

• Fäst TV: n till fästet med hjälp av bruksanvisningen som följer med fästet.


Relaterade artiklar