Native American Ristade Trä paneler & tapetsering Idéer för Home

March 31

Native American Ristade Trä paneler & tapetsering Idéer för Home


Native American inredning kan hedra omhuldade minnen av sina förfäder och deras traditioner och livsstilar, om du är från detta arv. För dem som inte är det, att välja denna typ av sydvästra inredning kan visa uppskattning för kultur och kommer också att lägga till en distinkt stil till ditt rum. Visar snidade träpaneler och andra vägg tillbehör som skildrar indianerna är ett bra sätt att lägga till en varm och mysig touch till ditt hem.

Ristade Trä paneler

Ristade träpanel eller annan snidade konst inredning med en Native American tema ger en vacker konversation pjäs eller samlingspunkt för ett rum. Det verkar finnas många snidade trästycken som finns på Internet; Men de med en Native American tema verkar vara något ont. Det finns platser som tar order för anpassningsbara carving, som heartwoodcarving.com, som skapar snidade träpaneler med hjälp av CAD / CAM-programvara. Du kan arbeta med företaget för att skapa ett tema eller design på en träpanel för användning som en väggpanel eller hängande. Ristade träpanel med en indian design på ser bra ut i alla rum i huset. Placera träsniderier på en vägg utan någon annan dekoration eller konsten och glans spotlights för att centralisera fokus. Lägg till andra Native American inredning till andra väggar och delar av rummet för att samordna temat.

Southväggbonader

Många företag säljer Egentliga väggdekor inspirerad av indian dekorationer. Westenr-vägg-décor.com erbjuder intrikata laserskuret stål väggkonst i Patinas (finish) som koppar, rött vagga, skog patina, svart körsbär eller korall fusion patina. De har också en del i borstat stål. En mängd olika konstutställningar indianska teman "Freed Spirit", "Medicinmannen", "Dawn of the Hunt" och "Mother Nature." Välkommen tecken, väggur, termometrar, vägghyllor och krokar och andra indianska inredning kan pryda väggarna. Hängande en handgjord indian täcke eller filt på väggen tillsammans med några av de andra metall konstverk kan ge en Egentliga känner till ett rum. Målningar av begåvade konstnärer som visar awesome bilder av Na tive amerikaner och deras lifestylescan hittas en webbplatser som blackbirdgallery.biz.

Kokotema

Native American Ristade Trä paneler & tapetsering Idéer för Home


Många hem i sydväst har anpassat inredningen visar Kokopelli konstverk. Kokopelli är en fruktsamhet gud eller Gud-liknande bild, som vanligen visas som en humpbacked flöjtspelare. Den Kokopelli har erkänts av några av de indianska kulturerna i den sydvästra delen av USA. Att resa till Arizona, särskilt Grand Canyon området, har många bostäder, restauranger och företag anpassat denna typ av inredning Det ger lite av en twist till den traditionella indiankonst och skapar trevliga rum atmosfär.


Relaterade artiklar