Hur man startar en framgångsrik metallskrot företag

January 15

Hur man startar en framgångsrik metallskrot företag


I ett svårt affärsklimat landskap, söker många företagare för affärsidéer som kan skapa en framgång lönsamt företag utan många omkostnader. En sådan idé är att sälja metallskrot till återvinningsföretag. En metallskrot inkassoverksamhet kan startas med endast ett fordon och en del programvara, om så önskas. En metallskrot företag kan göras framgångsrika genom industrin forskning och tillväxt i affärskontakter.

Instruktioner

• Höj tillräckligt med kapital genom investerare och företagslån för att börja på metallskrot företag venture. Uppstartskostnader för en metallskrot företag kan variera från £ 1300 till £ 6500, enligt "Entreprenör." Rita upp en affärsplan som beskriver din planerade verksamhet och lönsamhet för att ge till potentiella investerare och finansiärer.

• Köp den utrustning som krävs för att driva din metallskrot företag. Detta inkluderar ett lastbilsflak eller ett annat fordon som kan transportera stora laster över långa avstånd och en elektronisk våg att väga metallskrot. Du kanske också vill ha en dator med kalkylprogram, eller spendera extra för specialiserade affärssystem om du tror att du kommer att behöva för att spåra många beställningar från många olika kunder.

• Forskning olika köpare av metallskrot i ditt område och de skattesatser som de betalar. Köpare av metallskrot inkluderar typiskt återvinningscentraler eller större skrot processorer. Du kanske också kunna hitta lokala metall auktioner där skrot massor säljs till höga budgivare.

• Forskning metallskrot industrin för att säkerställa att du får aktuell prissättning på marknaden för metallskrot du säljer. Många regelbundet uppdaterade metallskrot prissättning databaser hålls på nätet. Läs facktidskrifter på metallskrot industrin, såsom "Metal Management" eller "Metal Center News," att hitta fler riktlinjer för prissättning.

• Börja samla skrot från olika källor, inklusive personliga bostäder och företag i ditt område. Ta kontakt med företag som kan ha överskott metallskrot, såsom bil junkyards, tandläkare kontor, fotocentraler eller någon verksamhet med hjälp av engångsprodukter. De mest framgångsrika metallskrot företag har möjlighet att öka sin metall insamling genom ihållande affärsmetoder, såsom kalla samtal och personliga affärsmöten. Ju mer grunden och forskning du är villig att utföra, desto större chans att du kommer att hitta nya källor till metallskrot för ditt företag.


Relaterade artiklar