Hur man drar Street Art på papper

January 5

Hur man drar Street Art på papper


Gatukonst är normalt ett sätt att öka medvetenheten, vare sig personlig, så om inrättande av ett namn, eller som aktivism för politiska eller sociala skäl. Gatukonstnärer började genom att arbeta utan tillstånd på offentliga platser. Nu många gatukonstnärer arbetar med tillstånd, och även betalas via tävlingar eller företag, till skillnad från graffitimålare som drar på offentlig eller privat egendom utan tillstånd, vilket utgör ett brott. Vissa företag kommer att ha konstnärer målar på sidan av byggnader för affärs kampanjer. Skapa gatukonst på papper gör konstverk som ska visas som i gallerier, annonser eller putsade i allmänna utrymmen.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av gatukonst för att skapa till exempel en graffiti-stil taggnamn eller en konstbild såsom en byggnad eller damm.

• Skapa en översikt med hjälp av grundformer såsom rektanglar för byggnader eller bubbla bokstäver för taggnamn.

• Lägg till ytterligare detaljer till konturer som fönster för att bygga, fisk för dammar och stjärnor eller blixtar för taggnamn. Gör en kopia av ritningen för backup om du gör ett misstag.

• Beskriv kopian av konstverk genom att spåra över linjer med en mörk färg. Bestäm en ljuskälla och lägga till skuggor för linjerna, genom förtjockning dem för en 3D-effekt.

• Färg på gatukonst med färg, markörer eller färgkrita.


Relaterade artiklar