Hur att knäcka Corn

January 29

Hur att knäcka Corn


Knäckt majs, som kan användas för hönsfoder eller som ingrediens för matlagning och bakning för din familj, kan göras hemma med hjälp av vanliga hushållsartiklar. Knäckt majs är den term som används för torkad majs, utanför skalet, som har malts något. Knäckt majs har en konsistens mittemellan helkorn och markmajsmjöl.

Instruktioner

• Ställ in det område där du kommer att knäcka majs. Vet att sprickbildning majs kommer att orsaka majs damm att släppas, så täcka eventuella objekt som du inte vill få dammiga. Täck föda om att arbeta i köket.

• Ställ in din kvarn eller mixer. Antingen kommer att fungera, och inställningen ska förvandlas till en grov grind. Du vill inte att mala säden att bötfälla eller spruckna majs blir för liten i storlek.

• Placera en skål direkt under utloppsarean av kvarnen. Om användning av en mixer, har en skål sitter bredvid biandaren in i vilken för att överföra krossad majs. Tillsätt en kopp i taget av torkade majskorn. Spricka majs och upprepa processen tills du har knäckt alla majs du behöver.

• Överväg att använda en stor plastpåse för att knäcka majs. Tillsätt en kopp av torkade hela kärna majs till påsen och tätningen. Använd en hammare för att knacka lätt på påsen för att bryta upp säden. Använd en kavel att gå tillbaka över påsen, sprickbildning majs till konsistensen du önskar.


Relaterade artiklar