Hur man skriver ut ett Word-dokument utan kommentarer

June 28

Hur man skriver ut ett Word-dokument utan kommentarer


Microsoft Word är den mest etablerade ordbehandlingsprogram finns med en mycket varierad lista över funktioner. Microsoft Word har förmågan att visa förändringar inom ett dokument och även visa kommentarer. Kommentarer kan vara anteckningar till dig själv eller från en kollega om ändringar som måste göras till ett dokument. Som standard kommer Microsoft Word inte skriva ut dessa kommentarer, men programmet kan ställas in för att skriva ut dem. Om du upptäcker att kommentarer automatiskt utskrift, du behöver bara ändra ett alternativ under utskriftsinställningar som skedet.

Instruktioner

• Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Microsoft Office" och sedan "Microsoft Word" för att starta programmet.

• Klicka på "Microsoft Office" -logotypen i verktygsfältet och klicka på "Öppna." Leta reda på dokumentet du vill skriva ut som innehåller kommentarer. Välj det och klicka på "Öppna."

• Klicka på knappen "Utskriftslayout Visa" -knappen i det nedre vänstra av programmet om du inte redan är i detta läge. Ordna resten av dokumentet som du vill skriva ut.

• Klicka på "Microsoft Office" -logotypen, klicka sedan på "Skriv ut". I "Skriv vad" rullgardinsmenyn, se till att "Dokument" har valts, och inte "Dokument med markeringar." En "dokument som visar Markup" visar alla ytterligare kommentarer och redigering du kan ha gjort.

• Klicka på "Skriv ut" för att skriva ut dokumentet utan kommentarer eller annan uppmärkning.


Relaterade artiklar