Hur man bygger en brand grop med ett oljefat

December 8

Hur man bygger en brand grop med ett oljefat


Endast en del av att bygga en brand grop med ett oljefat är svårt, och som skär ståltrumma. Du behöver antingen tillgång till och skicklighet med en ficklampa eller en Tigersåg, tunga stålskärblad och en hel del tålamod. För din egen säkerhet, om du inte gör en hel del stålskärning, springa ner till din lokala svetsverkstad och få det skär. Som sagt, här är hur man bygger en trim liten eld grop för din bakgård.

Instruktioner

Ställa in Oljefat Fire Pit

• Klipp av trummans botten av 20 inches från överläppen av trumman. Lägg till ytterligare 10 inches om du vill lägga en grill over the top för matlagning. Om du använder en skärbrännare, skyddsglasögon och tunga läderhandskar. Om du använder en tigersåg, borra ett halv-tums hål utmed linjen att ge dig utrymme att sätta kapskivan av sågen. Arbeta långsamt runt omkretsen av cylindern.

• Lägg upp på trumman (den del utan botten) platt på marken på den plats där du vill ställa in din eld grop. Mark runt botten med sprayfärg eller krita för att markera var att gräva.

• Gräv ett hål storleken på den markerade cirkeln med raka sidor. Hålet ska vara 10 inches djup och skulle bara passa storleken på trum toppen. Raka sidorna när du arbetar tills trumman passar ner i hålet hela vägen till botten lämnar 10 till 20 inches på toppen för eldstad beroende på dina inställningar.

• Fyll i smuts runt sidorna av trumman. Tamp smutsen med änden av spaden för att säkra den tätt i marken.

• Fyll botten av trumman med 2 eller 3 inches av ärter grus för att underlätta dränering. Fyll trumman tills sanden är 2 inches ovanför den omgivande marken. Detta kommer att hjälpa till att hålla botten av eldstaden torr och väldränerad.

• Bygg en tipi eller timmerstuga stil brand i eldstad. Fyll inte till kanterna med trä eller tillåta stockar att hänga över sidorna.


Relaterade artiklar