Gulliga Svarta tavlan-menyn Idéer

June 30

Gulliga Svarta tavlan-menyn Idéer


Vare sig det gäller att planera en meny för en restaurang, familjemiddag eller fest, har svarta tavlor inte släppas ut på bara en vägg längre. Det finns många kreativa sätt att återuppfinna den konventionella tavlan. För födelsedagar och fester, människor letar efter sätt att göra dem individuellt för evenemanget och personliga till gästen. Från glasögon och fat till färger och dukar, det finns många söta och roliga tavlan menyidéer.

Svarta tavlan färg

Beroende på storleken på den meny du vill skapa, kan tavlan färg kan användas för att skapa en personlig meny. Du kan hitta tavlan färg i nästan varje butik där färg säljs. Fördelen med att använda denna färg är att du kan skapa hur många och vilken storlek svarta tavlor du vill. Färgen är tvättbar och raderbara. När färgen appliceras och är redo att gå, kan du börja organisera din meny på det. För att göra det sticker ut mer, prova att använda en rolig, ljus-färgad bildram att bidra till att forma menyn eller måla området runt det en annan färg.

Serveringsfat

Finns det tillfällen när du rengör runt huset eller i köket och tänker, "När jag någonsin kommer att använda denna serveringsfat?" Jo det finns en annan användning för den. Du kan vända det serveringsfat i en Svarta tavlan. Använd tavlan färg för att skapa ytan, och sedan kan du skriva din meny på den för måltider eller familjemiddagar. Om du har en Svarta tavlan redan kan du använda det som ett serveringsfat själv. Till exempel, om du har en vin och ost part kan du ha ett urval av ost på tavlan och sedan skriva vilka typer de är framför dem.

Glasögon

Funderar du på att ta dina vanliga glasögon och göra dem extra? Prova att ta tavlan sprayfärg och avsnitt en del av glaset från att göra individuella glasögon för dina gäster. Dessa glas kan användas för speciella tillfällen som bröllop, födelsedagar och årsdagar. Om du tjänar en viss dryck, kan du skriva det namnet i rutan eller skriv ett tackkort för att gå med dig i firandet. Gästerna kommer att märka din kreativitet och har en intressant souvenir att ta med hem för att komma ihåg din speciella dag. Du kan även använda dessa glasögon för att rekommendera drycker som kommer att komplettera din meny.

Svarta tavlan Cloth

När ordet "tavlan" kommer att tänka på, brukar duk följer inte. Men vissa tyg butiker säljer en särskild tavlan tyg. Denna flexibla vinyl tyg är ett bra sätt att göra en individuell meny för varje gäst. När duken läggs ut, kan du dra enskilda bordstabletter eller speciella mönster för varje gäst, om du har ett tema. Du kan skapa egna menyer för varje gäst eller erbjuda alternativ att välja på. Detta tyg kan du vara så kreativ och uttrycksfull som du vill. När du är klar, kan du tvätta det som du skulle en vanlig tavlan.


Relaterade artiklar