Hur man fäster en altan inlägg till Betong

March 19

Hur man fäster en altan inlägg till Betong


Oavsett om du lägger till en veranda järnväg eller en markis, bifoga ett inlägg till din betong veranda platta kräver en stark, stabil fästpunkt. En befattningshavare är ansluten till din veranda med hjälp av eftersläpning bultar föreskriva att ankarpunkt som du behöver. Väl ansluten kan du glida posten i ankaret, och sedan fästa det på plats. Genom att använda hållaren, kommer du att förankra inlägget på ett sådant sätt att det kan motstå även extrema väderförhållanden, förblir stabila och upprätt så länge träet i inlägget rymmer upp under kraften utvidgas mot det.

Instruktioner

• Placera inlägg i läge på betong och har en medhjälpare hålla den upprätt. Markera placeringen av inlägget på verandan med att redogöra basen med en bit krita. Ta bort inlägget och ställ den åt sidan.

• Använd krita kontur att placera befattningshavare på betongen. Se till att väggarna i hållaren linje med formen på inlägget märket på verandan. Inneha posten hållaren på plats med en hand och sedan markera platsen för bulthålen i botten av hållaren på betongen med krita. Ta bort befattningshavare.

• Bifoga en konkret borr till borrhammare och sedan borra ett hål på varje bult-hål märke för eftersläpning bultar som används för att säkra befattningshavare på plats. Använd ett vakuum för att avlägsna eventuellt betongdamm kvar från borrningsprocessen.

• Placera befattningshavare på verandan med bulthål i botten i linje med de borrade hålen i veranda. Skjut en bricka på eftersläpning bulten och sedan skruva stolpen ner med hjälp av en hylsnyckel för att skruva fast bulten i vart och ett av bulthålen.

• Sätt veranda inlägg i befattningshavare. Säkra stolparna på plats genom att antingen dra åt skruvarna på sidorna av hållaren, som stänger väggarna i hållaren runt stolparna, eller genom att skruva 2-tums galvaniserad skruvar genom skruvhålen i sidorna av hållaren direkt i sidorna av stolparna.


Relaterade artiklar