Hur man installerar ett handfat utan Clamps

December 21En nytt handfat kan göra ditt gamla köket ser nya igen. En diskbänk som inte kräver klämmor ligger direkt på bänkskivan och hålls på plats med silikon täta. Installera en diskbänk utan klämmor är måttligt utmanande eftersom det kräver snickeri och VVS färdigheter. Oförutsedda problem kan uppstå när du installerar ett handfat i en bänkskiva, så avsätta gott om tid att göra det här projektet.

Instruktioner

• Skapa en mall för diskhon genom att ställa in det, handfat och ner, på toppen av en bit kartong och beskriver kanterna. Ta sink utanför kartong och rita en linje ¾ tum innanför den skisserade kanten. Skär längs insidan linje med en sax. Från under bänkskivan, hitta mitten av skåpet och borra ett hål i bänkskivan tillräckligt stor för att sätta en efterbehandling spik igenom.

• Ställ in mallen ovanpå disken. Hitta mitten av mallen och rada upp med hålet i bänkskivan. Peta ett efterbehandling spik genom hålen i mallen och bänkskivan. Centrera mallen över bänkskivan och beskriva mallen på bänkskivan. Ta bort mallen och kör maskeringstejp längs kanten på konturen. Sedan ersätta mallen och konturerna av diskbänken på maskeringstejpen. Ta bort mallen.

• Borra ett ¾-tums hål med en dill och spade bit innanför konturerna närmast centrum. Håll i bänkskivan med 2- med 4-tums timmer, för att förhindra det avsnitt som kommer att klippas ut från bindning.

• Klipp ut konturerna närmast mitten med en tigersåg, med hjälp av en blad för att skära bänkskivor. Ta maskeringstejp från disken. Placera diskhon i utskärningen och spåra kanten lätt med en penna. Ta bort diskbänken och köra en linje av silikon täta runt utklipp, mellan urtaget och den spårade kontur.

• Ställ diskbänken i öppningen och tryck kanterna ordentligt i silikon täta. Nivå och ta bort eventuellt överskott täta. Fäst kranen och töm och leta efter läckor. Kör en plast spackel längs kanterna på diskbänken för ett snyggare utseende.


Relaterade artiklar