Hur man kasta en framgångsrik Pampered Chef parti

September 20

Hur man kasta en framgångsrik Pampered Chef parti


Om du är sugen en fest med en skillnad, varför inte gå för alternativet Pampered Chef? Om du och dina vänner är intresserade av matlagning och bakning, kommer du att älska att titta på Pampered Chef konsult visar hur du får den bästa användningen av de Pampered Chef produkter som är tillgängliga för dig att köpa. Din Pampered Chef parti kommer säkert att vara framgångsrik om du är väl förberedd och entusiastisk.

Instruktioner

• Besök Pampered Chef webbplats. Klicka på "Hitta en konsult." Fyll i ditt namn och kontaktuppgifter under "Behöver en konsult ?." Välj "Jag skulle vilja vara värd en matlagningshow," typ i speciell kod och klicka på "Skicka". Vänta en konsult inom ditt område för att komma i kontakt.

• Skapa en lista över vänner, släktingar och grannar du tror skulle vara intresserade av att delta din Pampered Chef parti. Kontakta dem alla och kontrollera deras tillgänglighet för Pampered Chef parti. Framgången för partiet är till stor del på hur många gäster du har, så räkna ut vilket datum som är bäst för de flesta människor.

• Tala till Pampered Chef konsult, som kommer att förklara processen och ta din bokning. Bekräfta dagen för din fest. Skicka ut inbjudningar minst två veckor före festen, för att ge dina gäster gott om tid att svara och vidta alla nödvändiga åtgärder för barnvakter etc. Din konsult kommer att ge inbjudningar, antingen via e-post eller vanlig post. Låt gäster som inte kan närvara vet att de fortfarande kan beställa Pampered Chef produkter online eller från produktkatalogen.

• Bestäm ett tema för ert parti. Om du och dina gäster som en viss typ av livsmedel, såsom mexikanska, italienska eller spanska, använda detta som inspiration. Du kanske vill fokusera på bakning eller barnvänliga recept. Kolla in avsnittet "Recept" av Pampered Chef hemsida och göra en anteckning av dem som tilltalar dig.

• Skapa en Facebook-händelse för din fest. Detta är ett bra sätt att skapa en buzz om partiet, får dina gäster att prata om vad de hoppas att lära av demonstrationerna, och skicka påminnelser från den dag närmare tiden.

• Kontrollera vad din Pampered Chef konsult behöver för partiet, såsom ett stort bord för att se produkterna och en rymlig matlagning område. Rengör de rum du kommer att använda för partiet och lagra all röran på annat håll. Lägg ut drycker, tallrikar, bestick och servetter för dina gäster.

• Placera gott om Pampered Chef kataloger runt i rummet på dagen för partiet. Dina gäster kan bläddra igenom dessa på sin fritid och välja vilka varor de vill beställa.

• Var redo för ditt parti i god tid, för att undvika sista minuten rusar runt. Hälsa alla dina gäster personligen, och införa gäster som inte har träffat tidigare. Ge dina gäster en kort genomgång av vad som kommer att hända under festen och hur de kan beställa Pampered Chef produkter. Hand partiet över till konsulten att börja demonstrationerna.


Relaterade artiklar