Hur man gör en Weave Stängning och sy in Hår

September 30

Hur man gör en Weave Stängning och sy in Hår


Du vill alltid ha din väva ser så naturliga som möjligt, särskilt om du använder tekniken för att förlänga ditt hår. För att göra detta hemma och spara pengar genom att inte gå till en salong, kan du följa några grundläggande steg för att skapa en väv utan att upptäcka några spår. Det finns ingen anledning att du inte kan göra en väv stängning och sy i håret för att få en salong stil hemma.

Instruktioner

• Sy spår väva hår flätat hår för att skapa formen av en cirkel. Placera cirkel på huvudet där du planerar att installera stängning. Gör cirkeln så stor som toppen av spetsen på långfingret.

• Rulla upp spåret av väva hår för att passa in i cirkeln. Använd ett hår nål och tråd för att sy ihop ändarna på cirkeln. Skär slitbanan och binda upp för att stänga det tillsammans.

• Vänd på sys cirkeln till andra sidan och dela upp håret på alla sidor. Lägg ner håret platt. Placera varmt järn i mitten för att platta till hår. Se till att spåret förblir platt och är naturligt utseende. Applicera det heta strykjärnet i ungefär en minut till högst 121 grader Celsius.


Relaterade artiklar